capt.persis
  • capt.persis
  • 54.86% (معمولی)
  • بال نقره ای - شاهین سوار شروع کننده موضوع
11 سال پیش
UserPostedImage

هواپیمای بسیار حرفه ای بویینگ از شرکت iFly، این مجموعه نیاز به معرفی ندارد و به جرات می توان گفت از بعضی جهات بهتر از PMDG می باشد

من وقتی تست اش کردم جا خوردم که چرا اول سراغ Pmdg رفتم و کمتر کسی طرف این افزونه رفته :-k

البته این آمار ایرانه و در خارج از ایران iFly جای ویژه ای داره و گاها بالاتر از pmdg [blink]

اصلا عجــــــــیب این پرنده دل منو برد (اینو بگم من اصلا از طرفدارهای بویینگ نبودم تا قبل از این[approve] )

به همین منظور این افزونه بصورت لینک دانلود مستقیم از سرور اختصاصی با حجم 800 مگ قابل دانلود است

UserPostedImage

UserPostedImage

دانــــــــــــــــــــــــلود کنــــــــــــــــید 
UserPostedImage
valkyrie
  • valkyrie
  • 53.84% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر یار
11 سال پیش
دانلود کنیم یا بخریم!!؟؟؟!!!؟؟
UserPostedImage 
UserPostedImage 
UserPostedImage
Ramin
  • Ramin
  • 53.78% (معمولی)
  • بال ایرانسیم
11 سال پیش
با سلام به دوست عزیزم@};-

ای آقا شما هم دلت خوشه ها تو این دوره زمونه اگه چیزی مجانی پیدا کردی به ماهم نشون بده😲 ما شا الله همه شدن یه پا بیزینس من😎 خب یجورایی هم حق دارن زندگی خرج داره با این قیمتای فوق تخیلی که لحظه به لحظه هم تغییر میکنه](*,) [funcrazy] 🆘

Parham Ziaie
  • Parham Ziaie
  • 61.42% (دوستانه)
  • بال طلایی - عقاب یار
11 سال پیش
ارسال شده توسط : Ramin 

با سلام به دوست عزیزم@};-

ای آقا شما هم دلت خوشه ها تو این دوره زمونه اگه چیزی مجانی پیدا کردی به ماهم نشون بده😲 ما شا الله همه شدن یه پا بیزینس من😎 خب یجورایی هم حق دارن زندگی خرج داره با این قیمتای فوق تخیلی که لحظه به لحظه هم تغییر میکنه](*,) [funcrazy] 🆘

دوستان خودم اينو براتون تهيه مى كنم لينك مجانيشو نيازى هم به اين كارا نيست@};-
امام على :
*هنگامی که از چیزی می‏ترسی، خود را در آن بیفکن، زیرا گاهی ترسیدن از چیزی، از خود آن سخت تر است
UserPostedImage
Parham Ziaie
  • Parham Ziaie
  • 61.42% (دوستانه)
  • بال طلایی - عقاب یار
11 سال پیش
من نمى دونم چرا ايشون ٦ تومن بابت پيك و بسته بندى مى گيره
كلا ٢٠٠ گرم هم نمى شه كه خود اداره پست بهت پاكت مى ده
با پست پيشتاز هم بفرستى ماكسيموم با اين وزن ٤ هزار تومن بيشتر نمى شه
امام على :
*هنگامی که از چیزی می‏ترسی، خود را در آن بیفکن، زیرا گاهی ترسیدن از چیزی، از خود آن سخت تر است
UserPostedImage
کاربرانی که در حال مشاهده موضوع هستند