اگر اشتباه نکنم این عکس مربوط به فرودگاه اهواز هست. اخ اخ اخ یادش بخیر یاد خدمت افتادم. یزمانی پست پلکان داشتم تو گرمای اهواز زیر همین هواپیمای ماهان با این بویینگ ایر تور پست پلکان داشتم. اتقاقا این دستگاهی که در تصویر مشخص شده اینقدر صداش زیاده که گوشام منفجر میشد. اما خب سربازا بیچارن همیشه دیگه !!!! البته من چون عاشق کارم بودم سختی نکشیدم خدایییش باورم نمیشد خدمتم فرودگاه باشه. واقعا یادش بخیر....
اتفاقا من همیشه فکر میکردم که این دستگاه همون ایر کاندیشن هست که فضای کابین مسافر رو خنک میکنه اما با این کاربردش که دوستمون فرمود آشنا نبودم. مرسی از توضیحت
captain mahan ، درسته برادر اینجا فرودگاه اهوازه ، فرودگاهی که در حال حاضر روی یک دریاچه عظیم نفتی واقع شده و قراره با خاک یکسان بشه ،به طوری که شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب تمامی هزینه ها رو قبول کرده که فرودگاه جابه جا بشه اون هم تا سقف دو برابر قیمت و جالبتر اینجاست که هزینه کل پروژه ساخت فرودگاه جدید اهواز واقع در 15 کیلومتری اتوبان خلیج فارس ( اهواز .... ماهشهر ) هم به عهده ی خود شرکت نفت هست ... پروژه ای که صحبت هایی مبنی بر استانداردترین و بهترین فرودگاه کشور باشه ... پروژه ای که قراره با احداث دو باند بزرگ با قابلیت فرود هواپیماهای پهن پیکر احداث بشه ، ناگفته نماند که این هزینه ها برای NIOC هیچی نیست ، خدا میداند که این دریاچه عظیم نفتی چه سرمایه ای است که مناطق نفتخیز داره به آب و آتیش میزنه ؟؟؟ البته پول نفتش مستقیم کانال میشه شهرهای بالا مثل آبش ، با اینکه 65 درصد صنعت کشور توی خوزستانه 😠
.
.

اره دوست عزیز من در جریان موضوع فرودگاه جدید اهواز بودم همون موقه هم که خدمت بودم سال 89 حرفش بود اما ظاهرا زمین هایی که انتخاب کردن برای ساختن فرودگاه جدید، اون زمین ها مشکل داره اینجور که شنیده بودم اون موقه ها میگفتن که ساکنین اون منطقه مقاومت کردن و بخاطر بیکاری بچه هاشون و زمین های کشاورزی که دارن و اب درست حسابی هم نمیدن بهشون، خبری نبود مبنی بر اینکه بخوان کلنگ احداث رو بزنن. اگر از دوستان کسی خبر جدیدی داره اینجا عنوان کنه تا مطلع بشیم. مرسی@};- [amazed]
ضمنا خود مناطق نفت خیز همانطور که میدونین بیس هواپیمایی نفت رو داره و حد اقل 7 8 تا هواپیما اونجا تو فرودگاه هستن و از اهواز به چندتا مقصد پرواز داره. اونطور که میگفتن قراره که فرودگاه فعلی اهواز فرودگاه اختصاصی نفت بشه و تازه میخواستن 3تا ایرباس 319 هم بیارن تو ناوگان.
>> بلند آسمان جایگاه من است... <<