mehornet
  • mehornet
  • 64.9% (دوستانه)
  • بال ایرانسیم شروع کننده موضوع
11 سال پیش
سلام به همه دوستان @};-

این مدل il -76 antk کاری از Илья Куликов یا ( Ilya Kulikov ) هست که خدایی خیلی خوب طراحی شده و از داینامیک خوبی برخورداره . در انتخاب تکسچرها دقت زیادی شده و تلاش کرده به واقعیت نزدیک باشه . دربهای این هواپیما قابلیت باز و بسته شدن داره و اجزائ متحرک مثل چرخها و فلپها ، سطوح کنترل ، اسپویلرها خیلی خوب کار میکنه و کلا بهترین مدلی هست که تا الان ساخته شده . البته گفته شده بود برای fs2004 هست ولی من در fsx هم تسطش کردم و مشکلی نداشت .

vc نداره ولی گویا دارن با دقت بالا براش میسازن . این پرنده به نظر من خیلی زیبا و با ابهته

پنلهای دقیقی برای این پرنده طراحی شده که میتونید به راحتی روش نسب کنید و همچنین صداهای تخصصی این هواپیما موجود هست به صورت رایگان .

UserPostedImage   UserPostedImage   UserPostedImage   UserPostedImage  

UserPostedImage  

ایشالا به زودی ریپینت بعضی از ایرلاینهای ایرانیش رو میزنم

دانلود از لینک زیر با حجم 23mb

http://dld.avsim.su/dl/ticket/ZmlkPTQ0MjE0JnVpZD0wJmlwPTEzMC4yNTUuMjAwLjE0OSZobD0/id/a283856b9d8fc45a6b5918a0003f1bf351f2e4a9/40/44214-IL76.zip 
Pouyan
  • Pouyan
  • 50.02% (معمولی)
  • بال کاغذی
11 سال پیش
سپاسگزارم از شما
مدتی بود که دنبال ایلیوشین 76 برای شبیه ساز X بودم، اما پیدا نمی کردم. این هواپیما رو داونلود کردم و باید بگم که کیفیت مدل هواپیما بسیار خوبه. یک فایل صدا مخصوص ایلیوشین 76 از سایت avsimrus هم دانلود کردم که واقعا با کیفیت هست، یک پنل هم از همون سایت گرفتم و نصب کردم و الان هواپیما کاملا قابل پرواز هست(پنل خود هواپیما برای من سیاه نشون داده میشد) اما از پنلی که گرفتم راضی نیستم و اصلا به مدل طبیعی و با کیفیت هواپیما نمیاد، VC برای این هواپیما هنوز ارائه نشده؟ پنل 2D خوب معرفی می کنید؟
در کارگو هواپیما هم برای من باز نمیشه.
mehornet
  • mehornet
  • 64.9% (دوستانه)
11 سال پیش
سلام به همه دوستان @};-

آقا پویان من برای fsx از این مدل پنل استفاده کردم که خیلی دقتش بالا نیست ولی بدم نیست و بخشهای و مختلف داره و همراه پک کامل با هواپیماش بود که فقط از پنلش استفاده کردم چون مربوط به ورژن قبلی il76 هست که کیفیت خوبی نداره هواپیماش . احتمالا پنلهای بهتری هم باشه که نیز به جستجو بیشتر داره . برای fs2004 پنلهای خیلی حرفه ای موجود هست

UserPostedImage

UserPostedImage

از لینک زیر با حجم 91mb

http://www.flightsim.com/vbfs/fslib.php?do=copyright&fid=172579 
Pouyan
  • Pouyan
  • 50.02% (معمولی)
  • بال کاغذی
9 سال پیش
کار ریپینت این هواپیما به کجا رسید قربان؟ حیف هست که il-76 با پینت operator های ایرانی وجود نداشته باشه.
من تخصص و مهارت شما رو در انجام ریپینت ندارم اگر نه خودم اقدام می کردم 😉
mehornet
  • mehornet
  • 64.9% (دوستانه)
9 سال پیش
سلام پویان جان و همه دوستان عزیز @};-

UserPostedImage

UserPostedImage

دوستان من قبلا این مدل رو ریپینت کرده بودم که وقت نشده آپلود کنم و البته یه اصلاحاتی هم داره . خیلی از مدلها رو ریپینت زدم و نظامیها به خصوص دلچسبن . ایشالا بعد از اصلاحش آپ میکنم تو فلایت سیم و این باعث افتخاره [bowing]