Guest
  • Guest
  • میهمان شروع کننده موضوع
15 سال پیش
دیویژن ایران ، با هدف ارتقاء و یکسان سازی سطح علمی کاربران و نیز کمک به اعضای جدید دیویژن ایران برای حضور در شبکه ایوائو ، اقدام به برنامه ریزی و آماده سازی دوره های آموزشی پرواز و مراقبت پرواز از سطح ابتدایی تا سطوح پیشرفته ، مطابق با استاندارد های جاری در سازمان ایوائو و قوانین بین المللی هوانوردی نموده است . اولین دوره کلاسهای آموزشی ، از تاریخ یکشنبه یازدهم بهمن ماه جاری آغاز و اولین جلسه در تاریخ ذکر شده و در کانال IR-Class ( کانال اختصاصی آموزشی دیویژن ایران ) در سرور cc.ts.ivao.aero برگزار خواهد شد . از کلیه کاربران محترم دعوت میشود با مراجعه به بخش آموزش در اينجا ، ضمن مشاهده جدول برنامه آموزشی ، در زمان مقرر در کلاسها حضور یابند .

در ضمن آموزش نحوه اتصال به برنامه Team speak هم در لينك مورد نظر ذكر شده .

با تشكر .

محمد داوديان
مدير بخش آموزش ديويژن ايران .
Touradg
  • Touradg
  • 100% (عالی)
  • مدیریت شبیه ساز: Prepar3D 5.3
15 سال پیش
متشکر محمد جان
مطمئناً با بودن فرد بسیار لایق و باسوادی چون شما بزودی شاهد ارتقاء هر چه بیشتر سطح دانش اعضاء خواهیم بود.
انشاالله که بنده شاگرد خوبی باشم.(البته غیبت زیاد می کنم [blackhee] )
PC Flight Simulation Geek Since 1998
mohammad razzaghi
15 سال پیش
جدول برنامه‌ی آموزشی بعداً مشخص میشه ؟؟ یا من نتونستم چیزی پیدا کنم ؟؟ 🤔
faraz
  • faraz
  • 57.14% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر سوار
15 سال پیش
با سلام
جدول کلاسهای آموزشی در لینک زیر قرار دارد و امشب (11 بهمن ) ساعت 20:00 اولین کلاس آموزشی برگزار شد .
http://ivao.iransim.ir/training.aspx 

Let's see... altitude: 21,000 feet. Speed: 520 knots. Level flight. Course: zero-niner-zero. Trim and mixture: wash, soak, rinse, spin

حباب ها هميشه قرباني هواي درونشان مي شوند
Guest
  • Guest
  • میهمان شروع کننده موضوع
15 سال پیش
تورج جان اين چه حرفيه . از زماني كه شروع به خلباني كردم و با سيمولاتور پريدم سوالام رو شما جواب دادي .
[swinging]
شاگرد كوچيكتيم رئيس .... 😝