اشکان
  • اشکان
  • 50.02% (معمولی)
  • بال کاغذی شروع کننده موضوع
11 سال پیش
با سلام من 777 کاپیتان سیم رو از سایت رسمی کاپیتان سیم به قیمت 62.51 دلار خریدم و در مراحل نصبم order number رو وارد کردم و اکتیویشن رد شد و محصول نصب شد اما موقع استفاده متوجه شدم هواپیما به طور کامل نصب نشده و برخی سیستماش مثل چراغاش کار نمیکنه انگار با enable button شده باشه با خود کاپیتان سیم صحبت کردم به نتیجه ای نرسیدم خواهش میکنم راهنماییم کنید دارم دیوونه میشم راستی شبیه ساز هم FSX نسخه ی Acceleration است که اونم با لایسنس مایکروسافت اکتیو شده مشخصات سیستمم هم به این شرحه : رم 4 GB گرافیک : 1 GB ویندوزم هم سون 64 Bit هست.
اینم عکسش از صفحه ی اصلی شبیه ساز به دم و بالاش توجه کنید تو این صفحه مشکل داره چه برسه به خود محیط شبیه ساز که دیگه ... .😢

UserPostedImage
Touradg
  • Touradg
  • 100% (عالی)
  • مدیریت شبیه ساز: Prepar3D 5.3
11 سال پیش
نگران نباشید مشکل حل میشه.[approve]

اول اینکه سرویس پک 777 را نصب کردید؟ (http://www.captainsim.com/products/x777/sp1200.html)
دوم اینکه احیاناً قبلاً نسخه شده استفاده نکردید؟

نکته ی دیگری اینکه این شاید واقعاً مشکلی نباشه و دلیلش از پیکربندی اشتباه هواپیما باشه.این Add-on خیلی پیچیده هست و ممکن هست به عنوان مثال ژنراتورها را روشن نکرده باشید یا Fault وجود داشته باشه.
در عکسی هم که گذاشتید افتادگی سطوح فرامین مربوط به مدل خاص هواپیما هست و عدم تحت فشار بودن هیدرولیک که در این حالت کاملاً طبیعی هست.این نشان دهنده اشکال نیست.
PC Flight Simulation Geek Since 1998
اشکان
  • اشکان
  • 50.02% (معمولی)
11 سال پیش
نسخه ی مال من 1.2 هستش جدیدترینه .

و من قبلا نسخه ی شده استفاده کردم ولی ویندوزم رو عوض کردم و رجیستری هم پاک شده یعنی هنوزهم اثرش رو گذاشته؟
اشکان
  • اشکان
  • 50.02% (معمولی)
11 سال پیش
برادر دستت درد نکنه دفترچه راهنمای محصول رو خوندم دیدم مشکل از Fault بود فقط اون عکسی که افتادگی سطوح فرامین طبیعی یعنی از نسخه ی محصول نیست؟ راستی یکم سرعت هواپیما پایینه این طبیعه ؟
naras
  • naras
  • 70.44% (دوستانه)
  • بال طلایی - عقاب نشان
11 سال پیش
ما که شدش رو داریم با تمام امکانات حتی از اورجینال بهتر استفاده میکنیم برادر. 😮