capt.persis
  • capt.persis
  • 54.86% (معمولی)
  • بال نقره ای - شاهین سوار شروع کننده موضوع
11 سال پیش
سلام به دوستان گرامی
چندی است که به خواندن کتاب هایی در ضمینه امور ایرلاین ها علاقه مند شدم...
این ما بین با کتابی به نام Airline Operations and Scheduling از آقای مسعود بازرگان آشنا شدم که به هیچ عنوان برای ما قابل تهیه نیست...
چرا که خرید این کتاب بصورت دلاری می باشد و تهیه و سفارش آن هم کمی هزینه بردار است... کمی که نه خیلی بیشتر از یکمی
حالا گفتم این را با شما در میان بگذارم که اگر این کتاب را به فرم pdf در اختیار دارید یا تونستید در نت پیداش کنید، بنده را هم در جریان بزارید ممنون میشم
سپاس فراوان
@};-

در ضمن همین مشکل را برای تهیه کتاب Foundation of Airline Finance از آقای Bijan Vasigh دارم @};-

UserPostedImage
UserPostedImage
Parham Ziaie
  • Parham Ziaie
  • 61.42% (دوستانه)
  • بال طلایی - عقاب یار
11 سال پیش
ارسال شده توسط : capt.persis 

سلام به دوستان گرامی
این ما بین با کتابی به نام Airline Operations and Scheduling از آقای مسعود بازرگان آشنا شدم که به هیچ عنوان برای ما قابل تهیه نیست...
چرا که خرید این کتاب بصورت دلاری می باشد و تهیه و سفارش آن هم کمی هزینه بردار است... کمی که نه خیلی بیشتر از یکمی
حالا گفتم این را با شما در میان بگذارم که اگر این کتاب را به فرم pdf در اختیار دارید یا تونستید در نت پیداش کنید، بنده را هم در جریان بزارید ممنون میشم
سپاس فراوان
@};-

در ضمن همین مشکل را برای تهیه کتاب Foundation of Airline Finance از آقای Bijan Vasigh دارم @};-

UserPostedImage

حتما بعدشم مى خواى بفروشيش [attack]

امام على :
*هنگامی که از چیزی می‏ترسی، خود را در آن بیفکن، زیرا گاهی ترسیدن از چیزی، از خود آن سخت تر است
UserPostedImage
Ali Kalan
  • Ali Kalan
  • 50.4% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر یار
11 سال پیش
پرهام با این سه پیچ بودنت خیلی حال میکنم !😂
خوشم میاد ول کن طرف نیستی!ایول ایول!👏
عمدا پیغامو خصوصی نفرستادم!😉

UserPostedImage
shahin
  • shahin
  • 51.96% (معمولی)
  • بال آهنی - آسمان نشان
11 سال پیش
ارسال شده توسط : Parham Ziaie 

ارسال شده توسط : capt.persis 

سلام به دوستان گرامی
سپاس فراوان
@};-

UserPostedImage

حتما بعدشم مى خواى بفروشيش [attack]

و احتمالا جای مولف اصلی کتاب میشه : XXXXX(استعداد های درخشان) به همراه یک گروه مجرب انگلیسی
ودر توضیحات : این کتاب را با کتاب مسعود بازرگان اشتباه نگیرید و ....
Parham Ziaie
  • Parham Ziaie
  • 61.42% (دوستانه)
  • بال طلایی - عقاب یار
11 سال پیش
ارسال شده توسط : Ali 

پرهام با این سه پیچ بودنت خیلی حال میکنم !😂
خوشم میاد ول کن طرف نیستی!ایول ایول!👏
عمدا پیغامو خصوصی نفرستادم!😉

بيستو پنج هزار تومن ازم پول گرفته بهم آشغال تحويل داده
همه كرك ها خراب ، همه تايپ ها خراب
فقط توش دوتا تايپ سالم بود كه يكيشو از قبل داشتم
[approve]

امام على :
*هنگامی که از چیزی می‏ترسی، خود را در آن بیفکن، زیرا گاهی ترسیدن از چیزی، از خود آن سخت تر است
UserPostedImage