mehornet
  • mehornet
  • 64.9% (دوستانه)
  • بال ایرانسیم شروع کننده موضوع
10 سال پیش
سلام دوستان من @};-

این 767 سری 300ER متعلق به شرکت Ethiopian Airlines هست . نکته جالب اینجاست که خلبان در ابتدای باند بعد از فول تراست کردن دوباره تراست انجین رو کم میکونه که میتونه علتش ورود اجرام خارجی به هر دو موتور باشه ( جون موتورها خارج از اطراف باند قرار گرفتن ) ولی بازم با قدرت بلندش میکنه اونم تو باند خیلی کوتاه .

احتمالا مسافر و بار نداره [approve]

[APARAT]http://www.aparat.com/v/xB6v0[/APARAT]
Abbas Ataei
  • Abbas Ataei
  • 50.26% (معمولی)
  • بال نقره ای - شاهین سوار
10 سال پیش
ممنون بسیار زیبا
کاش این هواپیما داخل ایران بود 😶
UserPostedImage

UserPostedImage
maryam
  • maryam
  • 66.72% (دوستانه)
  • بال نقره ای - شاهین نشان
10 سال پیش
سلام

اینکه چیزی نیست من یه بار با 727 تو فرودگاه رشت با سرعت 310 نات فرود اوردم و باسرعت120 از زمین کندمش👏
سنگی که طاقته ضربه های تیشه را ندارد تندیسه زیبایی نخواهد شد

mhkhoyfs
  • mhkhoyfs
  • 50.16% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر سوار
10 سال پیش
سلام

خب میشه کارتون را اینطور توجیه کرد که شاید شما پروازتون یه پروازتست بوده بعد از اینکه 722 شما جهت چک سی مدتی گراند بوده و و مسافر و بار نداشتین یعنی ZFW هواپیماتون چیزی حدود وزن خالی بوده درنتیجه Vr شما 125 بوده کمک خلبانتون حواسش نبوده سر 120 روتیت را داده شما هم تیک اف کردید البته بعدش به خاطر تیل اسکید دوباره این پرنده رو برای مدتی گراند کردید....

تو فرودم به خاطر خطا و عملکرد ناصحیح سرعت سنج شما و پیتوت ها ،سرعت سنجها خطایی در حدود 150 نات را نشون می دادند که صدالبته با مهارت شما حتما کیس تاچ هم داشتین

ولی کپتن از دید یه استادخلبان شبیه ساز به فکر خودتون نیستید رحمی به اون مسافرا بکنید!!!!!
Abbas Ataei
  • Abbas Ataei
  • 50.26% (معمولی)
  • بال نقره ای - شاهین سوار
10 سال پیش
ارسال شده توسط : maryam 

سلام

اینکه چیزی نیست من یه بار با 727 تو فرودگاه رشت با سرعت 310 نات فرود اوردم و باسرعت120 از زمین کندمش👏

خواهر خدا خیرت بده با این کار تمامی قوانین هوانوردیو بردی زیر سوال
منتها یه سوال پیش میاد که دقیقا چطوری نگهش داشتی ؟
چرخ ها میترکه
توی اون سرعت شنیدم فلپ نباید باز بشه و .................

اما با 120 نات تیک آف من هم این کارو کردم [bowing] @};-
UserPostedImage

UserPostedImage