با سلام اینی رو که میخوام بگم ولله راست میگم ما در صنایع ادبی یک چیزی داریم به نام مراعات نظیر که گسترده ی اون شبکه های معنایی رو تشکیل میده که این دو صنعت رو هم بطور کلی تناسب میگندر ذهن بنده شبکه معنایی که با اسم ایران رو میاد این چند مورد هست -مهرآباد - دماوند - تهران - پرچم سه رنگ - مقام معظم رهبری - شیراز - کوروش کبیر - مشهد - امام رضا - بوئینگ 727 - EP-IAM - EP-IRP [loveiran] - -( اون شکلکه هم همزمان میاد! ) آقا چرا می خندید خوب چه کار کنم از ذهنم نمیره بیرون دیگه ... چکار کنم ؟[blackhee] و بنظرم 727 از اون پرنده هایی هست که ... اصن نمیدونم چی بگم والا دربارش ... اصن یه چیزه ... یکی اون دستمالو بده به من 😢 😢 [blackhee] 😲 [blackhee] حالا بنظر من با حلوا حلوا کردن دهن شیرین نمیشه بریم یه چند تا عکس از برادر کوچیکه (!) (EP-IRS) ببینیم کاکپیت داداش کوچیکه ! [blackhee] در حال انجام طرح خروجی فرودگاه کویت فاینال ران وی 29 چپ مهرآباد کاشان هم خوب بزرگه واقعا [approve] برخاستن از فرودگاه مهر آباد نشستن در فرودگاه مهرآباد صندلی های آخر ... صندلی ها منفور ولی مظلوم ( یعنی فردا تو فیس بوک کمپین درست میشه برای حمایت از حقوق صندلی خای آخر هواپیما !!😠 ولی یه خوبی داره : این که در هر حادثه ای سرنشینای اون پرواز فوت می کنن نه ته نشیناش[blackhee] ) چند ثانیه بعد از جدا شدن آخرین چرخ ها از آسفالت ران وی 29 چپ فرودگاه مهرآباد ( دوباره مثل قبل شد 😁 ) آخرین لحظات تقرب به ران وی 11 راست فرودگاه مهرآباد در حال فرود در فرودگاه کویت
ایرانسیم - اولین سایت مرجع شبیه ساز پرواز در ایران از کوکی ها استفاده می کند. با ادامه مرور این سایت، با استفاده ما از کوکی ها موافقت می کنید. جزئیات بیشتر بستن