nima0102
  • nima0102
  • 50.02% (معمولی)
  • تازه وارد شروع کننده موضوع
10 سال پیش
با سلام و عرض خسته نباشید به تمامی دوستان

1- آیا برای هر فرودگاهی مسیر های departure , approach به صورت جداگانه ارایه میشه؟ از کجا میشه این اطلاعات رو به دست آورد؟
2- در مورد مسیرهای هوایی، آیا از قبل مسیرها با تمامVORو یا NDBها به طور دقیق مشخص شده؟ فرض کنیم از تهران به یکی از شهرهای جنوبی می خواییم پرواز کنیم این مسیر هوایی رو از کجا میشه پیدا کرد؟
یک ابزای با نام Plan-G رو من امتحان کردم ولی خیلی نتوستم ازش خروجی مطلوب بگیرم .

درواقع هدف اصلی اینه که بتونم یه سری مسیر پروازی دقیق داشته باشم که بتونم تمرین کنم. یعنی یه سناریو کامل و نسبتا واقعی برای تمرین داشته باشم.

باتشکر
mehornet
  • mehornet
  • 64.9% (دوستانه)
  • بال ایرانسیم
10 سال پیش
سلام به آقا نیما @};-

خدمت شما عرض میکنم ، برای هر فرودگاه departure , approach به صورت اختصاصی طراحی شده و شما میتونید از طریق یه سرچ در سایت گوگل نمونه رایگان مربوط به هر فرودگاه رو با فرمت pdf از شرکت جپسن دانلود کنید .

به عنوان مثال تو گوگل سرچ کنید oiii chart

البته برای پیداکردن راههای هوایی باید en-route chart ایران رو هم که به صورت pdf هست دان کنید .

از لینک زیر به سایتی میروید که در اون امکان تهیه فلایت پلن نزدیک به واقعیت هست [bowing]

http://www.flightsimaviation.com/_flight_planner.html 

راستی ، لزوما برای رسیدن به یک مقصد ( فرودگاه ) ndb و vor در مسیر وجود نداره و ممکنه از 10 تا ویپوینت 2 تاش ndb و vor باشه .