سلام خدمت همه @};-
مسافران دوباره در هواپیما باقی ماندند/ دخالت حفاظت سپاه به نفع مسافران
با احترام
در پرواز روز 4 شنبه مشهد به کیش هواپیمائی زاگرس که قرار بود ساعت 13 ظهر انجام گردد با 5 ساعت تاخیر در ساعت 17:45 دقیقا انجام شد
مسافران در فرودگاه کیش حاضر به ترک هواپیما نشدند و با برخورد بد مدیر ایستگاه زاگرس مواجه شدند و وی به همراه مهمانداران و خلبانان
از پرواز اخراج شدند که
خود مسافران اقدام به پذیرائی از خود به همراه شام و مواد غذایی موجود در پرواز کردند [amazed] [blackhee] و درخواست داشتند تا مدیرکل فرودگاه کیش در محل حاضر نگردد حاضر به ترک پرواز نیستند
با وساطت تحسین بر انگیز حفاظت سپاه و مانع شدن از حرکت مینی بوس حامل خلبانان و مهمانداران بدلیل برخورد بد و رئیس ایستگاه زاگرس مدیرکل فرودگاه کیش در پرواز حاضر گردید و عذرخواهی کرد.
خدا رحم کنه کار داره به جاهای باریک کشیده میشه . داداش نری تو کاکپیت یه استارتی بزنیا 😁
و اینم نظر یه بنده خدا که میفرمایند خلبان هست
من يكي از خلبانان قشم هستم ، قبلا نظر داده بودم در باره تاخير ها و نوشته بودم لطفا مقاله اي بنويسيد در اين باره ، هيچ كس حاظر به تاخيير دادن نيست ولي اين مردم خوششون مياد در استانبول از هواپيما پياده نشدند كه شدند مزحكه دست كل دنيا ، بخاطر بدي اب و هوا كليه پرواز هاي استانبول لغو شده بود و همه تاخيير خوردن بعد مسافران پياده نميشدند كه چي تاخيير خورديم خب يعني چي
اين كار دقيقا مخالف و مغايرت داره با قانون
قانون ميگه تصرف اموال عمومي جرم محسوب ميشه
درضمن بيشتر از دوساعت تاخيير ميتونن برن بليط باطل كنن و پولشو بگيرن ، درضمن با باكس هم در ضرف همين دوساعت پذيرايي ميشه
وقتي با ميل و دلخواه خودشون ميشينن منتظر ميمونن پرواز انجام شه ديگه اعتراضش چيه و اين حركات زشت چيه
بزرگواران هواپيما نداريم خب تقصير منه خلبان چيه كه بايد بد نام شم و فحش بخورم
لطفا خواهش ميكنم خواهششششش ميكنم مقاله اي بنويس
ما هممون چشممون به دولت و توافق فعلي هست كه اميدوارم بشه تا بلكه وضعيت ما هم رشد بگيره و هواپيما وارد اين مملكت شه
نمیدونم این بنده خدا که ازش نقل قول گذاشتم این مطلب رو میخونه یا نه . به هر حال من نظر خودم رو تو این پست میگم .
در ظاهر حرف شمای خلبان درسته و محترم ولی چند تا مورد هست
اولا همیشه حق با مشتریه و این یه قانونه که اینجا رعایت نمیشه و ما میدونیم که خیلی وقتا ناچار به پذیرش هستم پس این حق مداری نیست . ناچاریه
به عقیده من ایرلاینها مثل چوپان دروغگو شدن ، تا جایی که مردم حرف راستشون رو هم باور ندارن . خب معلومه که به علت اینکه شرایط جوی بد بوده و پرواز به تاخیر خورده نباید اعتراضی باشه اما چرا اینجوری شده . آیا ایرلاین مربوطه واقعا توضیح داده علت رو اونم صادقانه ....
برادر من به تعداد پرنده ربطی نداره این جریان . مگر شرکت کاسپین چند تا پرنده فعال داره که همین چند وقت پیش ازش تقدیر شد و علتش هم تلاش اونا برای رسوندن پروازهاشون به کمترین حد تاخیر بوده و کیفیت پذیرایی ، احترام به مسافر ( ولی نعمت شرکت هوایی ) این مطلب رو خارجیا سالهاست درک کردن و ما مسلمونا با این همه ادعا سر خط موندیم .
هیچ خدمه ای اجازه بی احترامی به مسافرین رو نداره و البته برعکس .
شرایط تحریم درست ولی سوء مديريت در ارلاینهای ما عامل خیلی از این موارده . به عنوان مثال اگر کشور امارات اعلام میکنه دیگه پذیرای فوکر 100 آسمان به علت فرسودگی نیست و با کمال تعجب دوباره با همین پرنده مسافر میبرن دبی و نتیجش میشه ..... حالا خدایی این چه ربطی به تحریم داره . پس قانون و نوتام یعنی چی
کلا همجا میخوایم زور بگیم . بعد کاپتان پرواز میاد میگه امارات شرکت آسمان رو دوست نداره !! این جواب درستی برای 6 ساعت تاخیر پرواز نیست .
خیلی از ایرلاینهای ما 10 تا پرنده هم ندارن نمیتونن مدیریت کنن بعد میخوان هیچکس چیزی نگه همه چی همینجوری سر شه . کی به کیه 😊