amin
  • amin
  • 54.64% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر سوار شروع کننده موضوع
10 سال پیش
با سلام .

چند وقتی بود که از پرواز با شبیه ساز ایکس و P3D زده شده بودم . یکی از دلایلش هم تست کردن تامکت Aerosoft بود که اون موقع بود که متوجه شدم این دو شبیه ساز برای نبردهای هوایی چقدر محدود اند و اصلا واسه اینجور کارها ساخته نشدن . کار به جایی کشید که هرچی FSX و P3D داشتم ، بعد از 5 سال و اندی ، از بیخ پاک کردم !

خلاصه به دنبال یه شبیه ساز نظامی بودم که اول واقع گرایی رو در اولویت قرار بده ، بعدش هم گرافیک و غیره و غیره . من با DCS ها آشنا بودم و اخبارشون رو دنبال می کردم . به نظرم عالین ولی دسترسی به نسخه های جدیدشون نیست !

علی ایّ حال به محصول Bench Mark Sims رسیدم که خوشبختانه مجانی بود . این BMS ما شجره نامه ای داره برا خودش . اول Falcon 4.00 بوده و چند نفری (که اتفاقا شرکت بزرگی هم نبودند) تصمیم گرفتند اون رو از دنیای پنل های 2 بعدی به کاکپیت های 3 بعدی ببرند و سر و سامانی هم به گرافیکش بدند ...

و اما نتیجه این کار ... به معنای واقعی کلمه : بی نظیر !

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage

تصاویر چیزی برای گفتن باقی نذاشتن .

من هم همینجا در همین پست لینک دانلودش رو میذارم در اختیارتون . فک نکنم هم تورج جان مخالفتی داشته باشند ، چون مجانیه .

آپدیت 1-6 

آپدیت 7 

Legacy Falcon 4.0 EXE 

دوستان به ترتیب فایل ها رو دانلود کنن . موقع نصب BMS آدرس Falcon 4.00 (پدر بزرگ این شبیه ساز که یکی از قدیمی ترین شبیه ساز ها هم بوده) رو میخواد . که اونایی که نصب دارن فبها ، اما اونایی که نصب ندارن فقط کافیه تظاهر کنن که نصب دارن یعنی چی ؟ یعنی یه پوشه درست کن ، فایل exe. فالکون 4 رو بذار توش و به setup BMS معرفی کن . همین !

اما از بحث نصب کردن بیاییم بیرون و بریم سراغ محیط بازی . اینجور شبیه سازها شروع دارن ولی پایان ندارند ، یعنی مثل Battle Field 4 و ... نیستند که خط مشی مشخصی داشته باشند و از این لحاظ آزادی زیادی دارید ، درست مثه FSX .

اما همونطور که می دونید بعد از یه مدت که با FSX حوصله تون سر میره و دنبال محیط هایی میگردید که پرواز های آنلاین انجام میدن . خوشبختانه از اینجور وبسایت ها برای فالکون زیاده منجمله این  که جنگ آنلاین رو هم شبیه سازی میکنه و 3 روز پیش شبیه سازی جنگ سینا (1973) رو شروع کرد که بین مصر و اسرائیل است .

اما ..

من عضو این وبسایت هستم ، در تیم اسپیکشون بودم و باهاشون صحبت کردم اتفاقا چند تا دوست و رفیق هم پیدا کردم . کلی هم از سیمر های ایرانی براشون تعریف کردم و گفتم اگر این شبیه ساز به نام تر بود در ایران ، الان کلی ایرانی داشتیم تو این مجال (آرایه سجع رو حال کردید؟!!) . اونا هم گفتن که شما اولین ایرانی هستید که می بینیم . ولی با این حال نتونستم باهاشون پرواز کنم . چرا ؟ به یک دلیل : PING

بله این پینگ داستانی داره واسه خودش . گیمر های حرفه ای می دونند که تاخیر ارسال Packet ها رو با کمیتی به نام پینگ می سنجند که واحدش ms یا میلی ثانیه است . ISP من پارس آنلاینه و من با سرویس +2 ADSL شون ، پینگم با سرور های ایران 29 است که خیلی خوبه ولی مشکل اینجاست که این آقایون همه سرورهاشون و تیم اسپیکشون در آمریکاست و ما باید از طریق speedtest.net  یه تست پینگ با سرور Hays در ایالت Kansas بریم و نتیجه اش هم زیر 250 ms باشه با سرعت دانلود و آپلود بالای 300 KB/S .
که الان هم پینگ من 300 است ! به زور می تونم تو تیم اسپیک بمونم و کافیه فقط یه سایت باز کنم تا دیسکانکت بشه .

خلاصه امر اینکه خواستم یه معرفی از این محیط ها ارائه بدم و تا جایی هم که امکانش باشه و اگر کاری از دستم بر بیاد ، به علاقه مندان کمک می کنم .

در عوض هم کسی اگر میتونه من رو کمک رسانی کنه تا مشکل نتم حل بشه .

م.ا طالقانی
UserPostedImage UserPostedImage
Touradg
  • Touradg
  • 100% (عالی)
  • مدیریت شبیه ساز: Prepar3D 5.3
10 سال پیش
پست خیلی مفیدی بود امین جان.متشکر👏
PC Flight Simulation Geek Since 1998
amin
  • amin
  • 54.64% (معمولی)
10 سال پیش
ارسال شده توسط : Touradg 

پست خیلی مفیدی بود امین جان.متشکر👏

خواهش میکنم !

آقا به نظرم دو سه نفری جمع بشیم بریم باهاشون بپریم ، باورکنید اونا از خداشونه . الان بالغ بر 20 تا اسکادران دارن !

راستی از آیرودینامیک این BMS هرچی بگم کم گفتم . خلبانای F16 که میگن درست مثه واقعیته !

درصمن اگر کسی ISP خوب با پینگ پایین با سرورهای خارجی سراغ داره یا ترفندی برای پایین آوردن پینگ من در وضعیت فعلی می دونه ، خوشحال می شم بشنوم .
IEGB
  • IEGB
  • 50.02% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر یار
10 سال پیش
داداش چرا خودت سرور نمیزنی؟
ما تو DCS برای اینکه پینگ بیاد پایین خودمون سرور میزنیم.
اسکادرانمون هم چند وقت دیگه به طور رسمی راه می افته😁
amin
  • amin
  • 54.64% (معمولی)
10 سال پیش
ارسال شده توسط : IEGB 

داداش چرا خودت سرور نمیزنی؟
ما تو DCS برای اینکه پینگ بیاد پایین خودمون سرور میزنیم.
اسکادرانمون هم چند وقت دیگه به طور رسمی راه می افته😁

سلام

حقیقت امر ، به دلیل مشغله تحصیلی الان نمیتونم سرور تشکیل بدم چون مسئولیتهای خودش رو هم درپی خواهد داشت .

صرفا ترجیح میدم به سرورهای دیگه بپیوندم ولی اگر یه وقتی فرصتش رو پیدا کردم ، چرا که نه!