سلام خدمت همه دوستان گل @};-
امید جان مدتها بود در نظر داشتم یه لوگوی با معنی و نزدیک به افکارم برای طرحهایی که میزنم داشته باشم ، از اونجایی که دستی بر آتش طراحی گرافیکی دارم بهش فکر کردم و ساختمش تا هم مثل یه امضا باشه هم خورده خورده جا بیوفته ، و اما معنیاش که البته گویا هم هست :
طرح لوگو ترکیبی از دو دست و 10 انگشت هست که نماد دستهای یه انسانه ، دستها با حالت قرار گرفتن رو به هم مانند دو کبوتر در حال بال زدن هستن که نمادی از پروازه ، رو به هم بودنشون جدای شکل دست نمادی از دوستی و محبت و همکاریه ،
خب از دیدگاه دیگه انگشتها و حرکتشون بسیار زیبا هستن و اینکه انتقال افکار رو از مغز به هر چیزی شدنی میکنه ، مثلا ریپینت کردن . میدونی من زمانی که طراحی میکنم تمام 10 تا انگشت دستم درگیر کاره با کیبرد و موسه و کار تبدیل افکارم رو در انتهایی ترین نقطه انجام میده . شاید ما به این عضو عالی و بهتره بگم بسیار عالیه بدنمون بی توجه باشیم ولی اگر تصور کنید فقط یکی از انگشتهای دست رو نداشتین چقدر با مشکل برای هر کار دستی مواجه میشدید ، باید از خدا سپاسگزار باشیم ، ولی خدایی انگشتها اعضای عالی هستن . به همین منظور از طرح ترکیبی 10 fingers و پرنده که مرتبط با پرواز و خیلی چیزای دیگست استفاده کردم .
فقط فکر کن تو خلبانی انگشتهای دست چه کارها که نمیکنن ، تقریبا همه چی ، تو ساز زدن ، تو آب خوردن ، نوازش کردن و ...... [approve]