mehornet
  • mehornet
  • 64.9% (دوستانه)
  • بال ایرانسیم شروع کننده موضوع
9 سال پیش
سلام خدمت همه دوستان گل @};-

امید جان مدتها بود در نظر داشتم یه لوگوی با معنی و نزدیک به افکارم برای طرحهایی که میزنم داشته باشم ، از اونجایی که دستی بر آتش طراحی گرافیکی دارم بهش فکر کردم و ساختمش تا هم مثل یه امضا باشه هم خورده خورده جا بیوفته ، و اما معنیاش که البته گویا هم هست :

طرح لوگو ترکیبی از دو دست و 10 انگشت هست که نماد دستهای یه انسانه ، دستها با حالت قرار گرفتن رو به هم مانند دو کبوتر در حال بال زدن هستن که نمادی از پروازه ، رو به هم بودنشون جدای شکل دست نمادی از دوستی و محبت و همکاریه ،

خب از دیدگاه دیگه انگشتها و حرکتشون بسیار زیبا هستن و اینکه انتقال افکار رو از مغز به هر چیزی شدنی میکنه ، مثلا ریپینت کردن . میدونی من زمانی که طراحی میکنم تمام 10 تا انگشت دستم درگیر کاره با کیبرد و موسه و کار تبدیل افکارم رو در انتهایی ترین نقطه انجام میده . شاید ما به این عضو عالی و بهتره بگم بسیار عالیه بدنمون بی توجه باشیم ولی اگر تصور کنید فقط یکی از انگشتهای دست رو نداشتین چقدر با مشکل برای هر کار دستی مواجه میشدید ، باید از خدا سپاسگزار باشیم ، ولی خدایی انگشتها اعضای عالی هستن . به همین منظور از طرح ترکیبی 10 fingers و پرنده که مرتبط با پرواز و خیلی چیزای دیگست استفاده کردم .

فقط فکر کن تو خلبانی انگشتهای دست چه کارها که نمیکنن ، تقریبا همه چی ، تو ساز زدن ، تو آب خوردن ، نوازش کردن و ...... [approve]

UserPostedImage

MAHDI MHR
  • MAHDI MHR
  • 50.02% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر نشان
9 سال پیش
ارسال شده توسط : mehornet 

سلام خدمت همه دوستان گل @};-

امید جان مدتها بود در نظر داشتم یه لوگوی با معنی و نزدیک به افکارم برای طرحهایی که میزنم داشته باشم ، از اونجایی که دستی بر آتش طراحی گرافیکی دارم بهش فکر کردم و ساختمش تا هم مثل یه امضا باشه هم خورده خورده جا بیوفته ، و اما معنیاش که البته گویا هم هست :

طرح لوگو ترکیبی از دو دست و 10 انگشت هست که نماد دستهای یه انسانه ، دستها با حالت قرار گرفتن رو به هم مانند دو کبوتر در حال بال زدن هستن که نمادی از پروازه ، رو به هم بودنشون جدای شکل دست نمادی از دوستی و محبت و همکاریه ،

خب از دیدگاه دیگه انگشتها و حرکتشون بسیار زیبا هستن و اینکه انتقال افکار رو از مغز به هر چیزی شدنی میکنه ، مثلا ریپینت کردن . میدونی من زمانی که طراحی میکنم تمام 10 تا انگشت دستم درگیر کاره با کیبرد و موسه و کار تبدیل افکارم رو در انتهایی ترین نقطه انجام میده . شاید ما به این عضو عالی و بهتره بگم بسیار عالیه بدنمون بی توجه باشیم ولی اگر تصور کنید فقط یکی از انگشتهای دست رو نداشتین چقدر با مشکل برای هر کار دستی مواجه میشدید ، باید از خدا سپاسگزار باشیم ، ولی خدایی انگشتها اعضای عالی هستن . به همین منظور از طرح ترکیبی 10 fingers و پرنده که مرتبط با پرواز و خیلی چیزای دیگست استفاده کردم .

فقط فکر کن تو خلبانی انگشتهای دست چه کارها که نمیکنن ، تقریبا همه چی ، تو ساز زدن ، تو آب خوردن ، نوازش کردن و ...... [approve]

UserPostedImage

واقعا عالیه [approve]

احسنت 👏
Mohammad Sadeq
  • Mohammad Sadeq
  • 50.18% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر نشان
9 سال پیش
ارسال شده توسط : mehornet 

سلام به همه دوستان @};-

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage

[dance]

تقدیم دوستان از لیک زیر با حجم 4.5 مگ برای fsx و ادان captainsim

http://www.flightsim.com/vbfs/fslib.php?do=copyright&fid=185934 

برادر عزیزم ممنون خیلی خوشحال شدم چونکه 727 بلد نبودم و با این ریپینت زیبا که دیدم دوباره رفتم سراغ 727 ....،و آخرش هم یاد گرفتم که چطوری با این غول بپرم
ممنونم از اینکه برای من اشتیاقی به وجود آوردی که علاقه مند به 727 بشوم@};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- [bowing] [bowing] [bowing] [bowing]

mehornet
  • mehornet
  • 64.9% (دوستانه)
  • بال ایرانسیم شروع کننده موضوع
9 سال پیش

سلام محمد جان @};-

خواهش میکنم ، خدا رو شکر . باعث خوشحالی من هست و نظرات شما تشویقه برای من . 727 زیبایی عجیبی داره و از آیروداینامیکه های پرفرمنس بهره میگیره ، خلبانهای این تایپ با این پرنده به معنای واقعی زندگی کردن ، کاستیاش رو میدونن و کلا تو تمام پرواز باید حواسشون بهش باشه . و دوستش دارن . قدیمیه ولی کارش درسته [approve]
TOMCATER
  • TOMCATER
  • 50.06% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر یار
9 سال پیش
درود
اسدالله خان در فرودگاه چابهار
با تشکر از mehornet عزیز بابت بازنقش زیباشون .....
UserPostedImage 
کاربرانی که در حال مشاهده موضوع هستند