mehornet
  • mehornet
  • 64.9% (دوستانه)
  • بال ایرانسیم شروع کننده موضوع
9 سال پیش
سلام خدمت همه دوستان گرامی @};-

پیرو قرار قبلی که در لینک زیر بوده خدمت همه دوستان

نمیدونم از این گروه پر افتخار چندتاشون زندن ، این ادان رو تقدیم میکنم به همشون به خصوص ژنرال نادر جهان بانی

UserPostedImage

[razz]

از لینک زیر با حجم 10 مگ برای ادان milviz f86
http://www.flightsim.com/vbfs/fslib.php?do=copyright&fid=186370 
Karl DG
  • Karl DG
  • 50.02% (معمولی)
  • بال کاغذی
9 سال پیش
سلام ، کارت واقعا عالی و ستودنیه و خسته نباشی ، بسیار ظریف و دقیق پینت زدی اما کاش علاوه بر این پینت تاج طلایی ، پینت کاموی سیبر نیروی هوایی ایران رو که کمتر هم دیده شده بسازی ، مثل این عکس :
UserPostedImage
mehornet
  • mehornet
  • 64.9% (دوستانه)
9 سال پیش
ارسال شده توسط : Karl DG 

سلام ، کارت واقعا عالی و ستودنیه و خسته نباشی ، بسیار ظریف و دقیق پینت زدی اما کاش علاوه بر این پینت تاج طلایی ، پینت کاموی سیبر نیروی هوایی ایران رو که کمتر هم دیده شده بسازی ، مثل این عکس :
UserPostedImage

سلام @};-

ممنون از شما .عکستون لود نمیشه در صورت امکان روی سیستمتون سیوش کنید و مجدد آپلود کنید . اگر منظورتون رنگ آمیزی با استتار خاکی ارتش هست ، جلوتر بهش فکر کردم ولی واقعا عکسی ازش ندارم جز چندتا مورد ناقص و یا سیاه سفید . اگر لطف کنید عکسی ازش بزارید خیلی خوب میشه

Karl DG
  • Karl DG
  • 50.02% (معمولی)
  • بال کاغذی
9 سال پیش
عکس :
UserPostedImage

من فک میکنم این استتار شباهت زیادی به استتار فانتوم های ایرانی داره و ساختش نباید از لحاظ ترکیب رنگ سخت باشه ، این عکس نشون دهنده ی اینه که استتار فانتوم ها در ایران از خودشون قدیمی تره 😃
این پرنده که رجیسترش 140-3 هستش اگر اشتباه نکنم در سال 1340 در مهرآباد تهران بدون چرخ جلو بدون صدمه شدید امرجنسی لندینگ کرد .
mehornet
  • mehornet
  • 64.9% (دوستانه)
9 سال پیش

سلام به شما @};-

خیلی جالب این عکس و گویای یه هایدرالیک فیلور و تلاش خلبان برای نگاه داشتن پرندشه .
از این نمونه عکس اگر باز هم دارید ممنون میشم بزارید . تا زاویهای مختلفش دیده بشه .

در مورد رنگ آمیزی استتار هم آمریکایها اقلیم ایران رو از آسمون برسی کردن و این نوع رنگ آمیزی پیشنهاد اونا بوده و خودشون این کار رو میکردن . به نظرم خیلی هم زیباس [approve]