payamk
  • payamk
  • 50.02% (معمولی)
  • تازه وارد شروع کننده موضوع
9 سال پیش
باسلام
دوستان کسی از شما با نحوه کار کردن با این افزودنی آشنایی داره که برای منم توضیح بده؟؟
hasan_pilote
9 سال پیش
سلام دوست عزیز ، REX4 آموزش خاصی نداره فقط اینکه وقتی نرم افزار نصب کردید ، نرم افزار اجرا کنید و تکسچرهایی که داخل نرم افزار هستند نصب کنید و بعد طبق فایل PDF که در هنگام نصب REX نصب میشه ، تنظیمات داخل شبیه ساز را هم انجام بدید .
1- برای اولین بار که نرم افزار rex اجرا میکنید ابتدا باید پوشه ی شبیه ساز را به نرم افزار معرفی کنید . دقت داشته باش که پوشه ی نرم افزار در پوشه ای به اسم programms files نباشد ، چون معمولا rex نمی تواند بصورت خودکار پوشه شبیه ساز که در پوشه ای با این نام باشد پیدا کنه و باید بصورت دستی اون معرفی کنی . بعد طبق سخت افزار کامپیوتر باید کیفیت تکسچر هایی که قرار نصب بشن معرفی کنی . اگر سخت افزار قوی داری می تونی برای رزولوشن تکسچر ها از کیفیت های 2048 و 4096 و برای Direct x هم طبق نسخه Direct x سیستمت استفاده کنی و texture comperesion هم 32 انتخاب مناسبی است . در قسمت general setting هم اگر از موتورهای آب و هوای آنلاین مثل Active sky و... استفاده می کنی باید به rex معرفی کنی.
بعد از اینکه تنظیمات بالا انجام دادی باید تکسچر نصب کنی که یک مقدار حوصله می خواد و باید تک تک هر تکسچر نصب کنی ولی کل rex به نصب همین تکسچر ها بستگی داره . بعد از نصب تفاوت بین شبیه ساز با rex و بدون rex بطور کامل احساس می کنی.
در هنگام نصب تکسچر اگر تکسچر ها بطور صحیح نصب شود ، پیغامی می آید که نوشته شده install successfull وبعد از شما می پرسد که آیا می خواهید که نرم افزار شبیه ساز پرواز را اجراکنید که در اینجا بر روی no , thanks کیک کنید .
بهتر هست ابتدا تمامی تکسچر ها نصب شود و سپس شبیه ساز را اجرا کنید.

موفق باشی @};- @};-
Kian.Brn
  • Kian.Brn
  • 50.02% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر یار
9 سال پیش

سلام اقا من rex4 نصب کردم بعد از وارد کردن جای شبیه ساز یه صحفه ای همش بالا میاد که روی هرچی کلیک می کنم هیچی کلیک نمیخوره لطفا کمکم کنید
Mohammad Sadeq
  • Mohammad Sadeq
  • 50.18% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر نشان
9 سال پیش
ارسال شده توسط : kian captain 

سلام اقا من rex4 نصب کردم بعد از وارد کردن جای شبیه ساز یه صحفه ای همش بالا میاد که روی هرچی کلیک می کنم هیچی کلیک نمیخوره لطفا کمکم کنید

اقا بزحمت ارورش را عکسش را بگیر و اپلود کن ببینم چی هست
Kian.Brn
  • Kian.Brn
  • 50.02% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر یار
9 سال پیش
این تصویر میاد و روی هرچی میزنم کلیک نمیخوره

UserPostedImage
کاربرانی که در حال مشاهده موضوع هستند