Mohammad Sadeq
  • Mohammad Sadeq
  • 50.18% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر نشان شروع کننده موضوع
9 سال پیش
دوستان سلام [bowing]
بالاخره آستینی بالا زدم البته با کمک استاد جناب اقای فعالی دوستان من 777 ایران ایر را با کد EP-IRR زدم البته کمک می خواهم در مورد بالا بردن کیفیت خیلی خیلی بی کیفیت هستند استادان در خصوص بالا بردن کیفیت کمک کنند😁

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage

Frankfort internation airpoit

UserPostedImage

UserPostedImage
راستی بعد از ویرایش حتما آپلود میکنم شرمنده باراولم هست همچنین ریپینتی زدم انشالله با کسب تجربه برای ماهان و آسمان هم میزنم به شرط کمک شما دوستان +نظرات جدید
YoNES
  • YoNES
  • 50.08% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر سوار
9 سال پیش
سلام دوست عزیز خیلی خوب شده اما بهتر هستش که پرچم ایران رو کوچک تر بکنید .[approve]
Mohammad Sadeq
  • Mohammad Sadeq
  • 50.18% (معمولی)
9 سال پیش
اره دقیقا باید ادیت کنم ولی برای اولین بار خیلی خوبه که یاد گرفتم فقط کمک میخواهم در مورد بالا بردن کیفیت و میزان براق بودن

Mohammad Sadeq
  • Mohammad Sadeq
  • 50.18% (معمولی)
9 سال پیش
عزیزان ادیت کردم
UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage

mehornet
  • mehornet
  • 64.9% (دوستانه)
  • بال ایرانسیم
9 سال پیش

سلام صادق جان @};-

در ابتدا بهتره تلاش کنی سایز مربوط به فونت و تصاویر مختلف مثل پرچم و غیره رو اندازه و در جای درستش قرار بدی تا شکل طبیعی پیدا کنه ، حتما از پینت کیت اون پرنده در فتو شاپ استفاده کن تا خروجی و کیفیت کار بالا باشه . و نیازی به افزایش تا بینهایت کیفیت در فتوشاپ نیست چون اونجوری دیگه در fs لود نمیشه چون حجمش خیلی بی دلیل میره بالا . تو مقدمه همون کیفیت پینت کیت خوبه . سعی کن از روی عکسهای واقعی ایران ایر در فتوشاپ الگویه رنگ و طرح داشته باشی [approve]