mhkhoyfs
  • mhkhoyfs
  • 50.16% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر سوار
9 سال پیش
ارسال شده توسط : MAHDI.MHR 

خب از همون اول مثل آدم با پنل 3D عرضه میکردن تا بازار قابل اعتماد داشته باشه 😠
الان دیگه مشکلاتشون برطرف شده با این هواپیمای ناقصشون [attack] پدرمون در اومد با این پنل 2D بابا 😣

این هواپیما یکی از کاملترین افزونه های شبیه ساز پرواز می باشد. نداشتن کاکپیت 3 بعدی هر چند کمبود است اما دقت در جزئیات حیرت آور این مدل هم غیر قابل چشم پوشی است کافیه به اینجا  مراجعه و جز به جز با این مدل پیش برید اون.قت از پرواز با این مدل لذتی صدچندان خواهید برد.
mehornet
  • mehornet
  • 64.9% (دوستانه)
  • بال ایرانسیم شروع کننده موضوع
9 سال پیش
سلام خدمت همه @};-

این مدل و به خصوص کاکپیتش و کارکرد اویونیکش واقعا خیلی به واقعیت شباهت داره و خدا وکیلی من انقدر چیز ازش یاد گرفتم که در دوره کلاسهای پروازی با خلبانهای واقعی این تایپ کل کل میکردم 😎 اینو جدی میگم حتی برای بعضیاشون اطلاعات من جای سوال داشت ، چیزایه زیادی برای فراگیری داره و اولین نمونه های رادار آب و هوا و دیتکت عوارض زمین با اصول شبیه ساز رو به درستی و با عملکرد حقیقی ساخت . fmc با کارایی نزدیک به نمونه اصلی و نویگیشن پنلهای حقیقی از شاخصه های این ادان خوبه .

در نظر داشته باشید این ادان برای fs9 طراحی شد که بر اساس 2d پنل پایه ریزی شده بود . اتفاقا نظر من اینه که فراگیری علوم اینسترومنت در 2d پنل بهتر انجام میشه ، ولی خب از 3d پنل اونم با این کیفیت نمیشه گذشت .

هیچ منبعی این پنل رو ارائه نکرده ، و فکر نکنم کسی هم این کار رو بکنه .

کلا digital aviation دو یا سه تا محصول داد و دو تا هم تولید کرد که به فروش نرسوند و همشون عالی بودن [bowing]
MD man
  • MD man
  • 0% ()
  • بال برنزی - کبوتر یار
9 سال پیش
همه چیز این فوکر های دیجیتال اویشن عالی بود و به نظر خلبان های عزیز این تایپ 99 درصد سیمولیشن اتفاق افتاده بود بخصوص بخش اویونیکز. بجز یک مورد که به اعتقاد من که گاها در پرواز های واقعی این پرنده در شب مخصوصا سری به کاکپیت میزدم تم روشنایی اینسترومنت و فلود لایت های فوق العاده ی فوکر 100 بوده که کمبودش در این مدل جدا یک کمبود بزرگه!!! . من نمیدونم اصلا طراحی لایر روشنایی که کار سختی نیست!!! چیزی که بعنوان مثال مدداگ برای ام دی های خودش فوق العاده عمل کرده یا حتی سی ال اس اما اینکه دیجیتال اویشن این نکته رو نادیده گرفته جای سوال داره؟؟؟؟... تو یک فورم خارجی مطرح بود یه عده داشتن روش کار میکردن که روشنایی شب کاکپیت رو تصحیح کنن و به واقعیت 100 درصد تبدیلش کنن اما متاسفانه کارشون یهویی ول شد و خبری هم ازشون نشد. اگرچه در مراحل ولیه عالی پیش رفتن. کاش تو ایران هم داشتیم کسایی رو که بتونن نظیر کپتن Ed معروف پنل ها رو مودیفای کنن و با ترفند های گرافیکی که عمدتا شرکت ها واسش انرژی نمیذارن اونارو به واقعیت نزدیک کنن.