amir hosein mahdioun
  • amir hosein mahdioun
  • 50.02% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر سوار شروع کننده موضوع
9 سال پیش
ارسال شده توسط : Reza_Sadri 

سلام امیر جان

فکر کنم اون باکس Autogen باشه به اون کاری نداشته باش , تاور دیفالت را پاک کن و به جای ان یک تاور جدید بزار و برای امتحان چندتا ابجکت دیگه هم اضافه کن ضمنا یک گزینه ADE داره که ازش استفاده کن به نام Load Stock Data در منوی Tools البته در ورژن های جدید ADE مثل اینکه غیر فعال شده

سلام استاد صدری@};-
باشه چشم امتحانش میکنم حتما@};-
راستی اینLoad Stock Data چی هست اصلا؟؟ اتفاقا دیدمش ولی نمیدونم چیه و به چه دردی میخوره😊
amir_spain
amir hosein mahdioun
  • amir hosein mahdioun
  • 50.02% (معمولی)
9 سال پیش

سلام امیر جان

فکر کنم اون باکس Autogen باشه به اون کاری نداشته باش , تاور دیفالت را پاک کن و به جای ان یک تاور جدید بزار و برای امتحان چندتا ابجکت دیگه هم اضافه کن ضمنا یک گزینه ADE داره که ازش استفاده کن به نام Load Stock Data در منوی Tools البته در ورژن های جدید ADE مثل اینکه غیر فعال شده

سلام مجدد جناب صدری.@};-
انجام دادم نشد .یعنی جاده و فنس و... رو اضافه میکنه ولی آبجکت هایی مثل ساختمان و تاور را نه!!#-o
amir_spain
Reza_Sadri
  • Reza_Sadri
  • 62.72% (دوستانه)
  • حرفه ای ارزشمند
9 سال پیش
ارسال شده توسط : amir_spain 

سلام امیر جان

سلام استاد صدری@};-
باشه چشم امتحانش میکنم حتما@};-
راستی اینLoad Stock Data چی هست اصلا؟؟ اتفاقا دیدمش ولی نمیدونم چیه و به چه دردی میخوره😊

در ADE وقتی شما یک فرودگاه را از داخل FSX وارد میکنید (Stock Airport) ، اطلاعات مربوط به ان فرودگاه هم وارد برنامه ADE میشوند و اگر به هر صورتی شما انها را پاک کنید و یا از بین بروند ، با این گزینه Load Stock Data دوباره برمیگردند و شما میتونید از انها استفاده کنید ،تا جاییکه یادمه فکر کنم این اطلاعات شامل ابجکتهای دیفالت و
اطلاعات مربوط به ناوبری بودند.
Reza_Sadri
  • Reza_Sadri
  • 62.72% (دوستانه)
  • حرفه ای ارزشمند
9 سال پیش
یک نگاهی بکن در فولدر FSX ببین سینری دیگه ای از اصفهان در FSX نصب نکردی ؟ یعنی 2 تا سینری از اصفهان داری و باعث تداخل بشن

من بیشتر فکر میکنم مشکل شما در FSX باشه مثلا تکسچر و یا فایلهای bgl مربوطه پاک شده باشند و یا سینری اکتیو نشده باشه باید همه این مواردو چک کنی.
amir hosein mahdioun
  • amir hosein mahdioun
  • 50.02% (معمولی)
9 سال پیش

یک نگاهی بکن در فولدر FSX ببین سینری دیگه ای از اصفهان در FSX نصب نکردی ؟ یعنی 2 تا سینری از اصفهان داری و باعث تداخل بشن

من بیشتر فکر میکنم مشکل شما در FSX باشه مثلا تکسچر و یا فایلهای bgl مربوطه پاک شده باشند و یا سینری اکتیو نشده باشه باید همه این مواردو چک کنی.

نمیدونم والا این چرا اینجوری میکنه با من:-k
آخه مسخرگیش اینجاست که من گیت های فرودگاه اهواز هم ادیت کردم ولی مثه اصفهان برجش نرفته!!
مرسی از لطف و راهنمایتون آقای صدری@};-
amir_spain