mamaly75
  • mamaly75
  • 50.02% (معمولی)
  • تازه وارد شروع کننده موضوع
9 سال پیش
ارسال شده توسط : mehornet 

نقل قول:

بیشتر آفلاین مد نظرمه.
میخوام مثلا دوتا فانتوم باهم روی باند باشن.
تیک آفشون اصلا مهم نیست برام

سلام خدمت شما @};-

تقریبا این امکان به صورت دیفالت و آفلاین برای شبیه ساز fsx وجود نداره الا برای ادانهایی که این امکان براشون طراحی شده که فقط چند مورد کوچک هست مثل نمونه ای که آئروسافت برای f5 آکروبات سوئیس طراحی کرد که اون هم جنبه دیفالت داشت . این کار به صورت آنلاین و با همکاری دوستان شما شدنیه [approve] اتفاقا من هم برای تهیه عکس به خصوص در حالت فرمیشن از پرندهای نظامی که طراحی کردم به این همکاری نیاز دارم

بسیار عالیه.
منم دقیقا برای پرنده های نظامی لازمش دارم[blackhee] [blackhee]
کی شروع کنیم کارمون رو استاد ؟
shahab
  • shahab
  • 50.02% (معمولی)
  • آزمایشی
9 سال پیش
ارسال شده توسط : mamaly75 

با سلام خدمت اساتید شبیه ساز ایران.
آیا میشه چند فروند هواپیما رو به طور همزمان روی باند داشت؟
مثلا ایگل و فانتوم میلویز با هم روی باند باشن ؟:-k 🤔 🤔 🤦 🤦 #-o

با سلام . همونطور که فرمودند با ایجاد یک فورمیشن آنلاین بهتر به تصاویر مورد نظر تون میرسید ولی برای حالت آفلاین این برنامه رو امتحان کنید گمانم مقدار زیادی نزدیک به چیزی هست که میخواهید
موفق باشید.

ایجاد فورمیشن در شبیه ساز FSX 

UserPostedImage

UserPostedImage

mehornet
  • mehornet
  • 64.9% (دوستانه)
  • بال ایرانسیم
9 سال پیش

سلام خدمت همه @};-

این نرم افزار روی شبیه ساز من به درستی کار نمیکنه و فقط پرندهای مربوط به ترافیک رو لود میکنه ، اونم بدون تکسچر . شاید مورد از fsx من باشه
اگر دوستان چک کنن نتیجش رو بگن ممنون میشم [bowing]
shahab
  • shahab
  • 50.02% (معمولی)
  • آزمایشی
9 سال پیش

سلام خدمت همه @};-

این نرم افزار روی شبیه ساز من به درستی کار نمیکنه و فقط پرندهای مربوط به ترافیک رو لود میکنه ، اونم بدون تکسچر . شاید مورد از fsx من باشه

سلام خدمت شما mehornet گرامی
من مدت ها پیش با این برنامه خیلی کار میکردم این عکس های تامکت و فانتوم مربوط به همون وقته هر دو مدل مربوط به FS9 هستند تامکت IRIS فانتوم رو یادم نیست همون موقع هم با مدل های صاحب نام استفاده کرده بودم و مشکل خاصی ندیدم شاید در مورد یکی دو پرنده این اشکال بود که درست پرواز نمیکردند و سردرگم به اطراف میرفتند که نمیشد در کنارشون پرواز کرد !

چند ماه پیش شبیه سازم رو پاک کردم و دوباره نصب کردم ایندفعه این برنامه رو دیگه نصب نکردم . الان که نوشته شما رو دیدم از همون لینک که تقدیم شد دوباره دانلود و نصب کردم . باز هم همه چیز مرتبه و من میتونم تمام ناوگانی که در سیمولاتورم نصب کردم رو در برنامه داشته باشم

UserPostedImage

و عکس بالا رو هم گرفتم که DeHavilland از Aerosoft و سسنا 172 از A2A Simulations و PA36 از Alabeo میباشند . چون برنامه رو معرفی کردم وظیفه دونستم که دوباره تست اش کنم ولی متاسفانه نسبت به مشکل شما اطلاعی ندارم . امیدوارم بتونید از برنامه استفاده کنید . چیز جالبیه
mamaly75
  • mamaly75
  • 50.02% (معمولی)
  • تازه وارد شروع کننده موضوع
9 سال پیش

سلام خدمت همه @};-

سلام.
بنده هم امتحان کردم درست بود.
فقط اولش یکم گیج کننده است