سلام خدمت همه @};-
این نرم افزار روی شبیه ساز من به درستی کار نمیکنه و فقط پرندهای مربوط به ترافیک رو لود میکنه ، اونم بدون تکسچر . شاید مورد از fsx من باشه
اگر دوستان چک کنن نتیجش رو بگن ممنون میشم [bowing]
سلام خدمت شما mehornet گرامی
من مدت ها پیش با این برنامه خیلی کار میکردم این عکس های تامکت و فانتوم مربوط به همون وقته هر دو مدل مربوط به FS9 هستند تامکت IRIS فانتوم رو یادم نیست همون موقع هم با مدل های صاحب نام استفاده کرده بودم و مشکل خاصی ندیدم شاید در مورد یکی دو پرنده این اشکال بود که درست پرواز نمیکردند و سردرگم به اطراف میرفتند که نمیشد در کنارشون پرواز کرد !
چند ماه پیش شبیه سازم رو پاک کردم و دوباره نصب کردم ایندفعه این برنامه رو دیگه نصب نکردم . الان که نوشته شما رو دیدم از همون لینک که تقدیم شد دوباره دانلود و نصب کردم . باز هم همه چیز مرتبه و من میتونم تمام ناوگانی که در سیمولاتورم نصب کردم رو در برنامه داشته باشم
و عکس بالا رو هم گرفتم که DeHavilland از Aerosoft و سسنا 172 از A2A Simulations و PA36 از Alabeo میباشند . چون برنامه رو معرفی کردم وظیفه دونستم که دوباره تست اش کنم ولی متاسفانه نسبت به مشکل شما اطلاعی ندارم . امیدوارم بتونید از برنامه استفاده کنید . چیز جالبیه