با سلام خدمت تمامی دوستان عزیز@};- دوستان من ورژن۳این هواپیمارو دانلود کردم ولی بازنقش های ایرانی درست اجرا نمیشن.ممنون میشم اگه با توضیح ، راه حل را مشخص کنید .:-k
با سلام خدمت تمامی دوستان عزیز@};- دوستان من ورژن۳این هواپیمارو دانلود کردم ولی بازنقش های ایرانی درست اجرا نمیشن.ممنون میشم اگه با توضیح ، راه حل را مشخص کنید .:-k به انجمن آیروسافت مراجعه کنید . مشکل در حقیقت بخاطر این هست که تکسچر ها مربوط به نسخه اکستندد هستند ، نه Aerosoft Airbus .forum.aerosoft.com
با سلام خدمت تمامی دوستان عزیز@};- دوستان من ورژن۳این هواپیمارو دانلود کردم ولی بازنقش های ایرانی درست اجرا نمیشن.ممنون میشم اگه با توضیح ، راه حل را مشخص کنید .:-k به انجمن آیروسافت مراجعه کنید . مشکل در حقیقت بخاطر این هست که تکسچر ها مربوط به نسخه اکستندد هستند ، نه Aerosoft Airbus .forum.aerosoft.com پینت های زاگرس و آسمان موجود در انجمن آیروسافت هم همین طور میشن[approve]
ایرانسیم - اولین سایت مرجع شبیه ساز پرواز در ایران از کوکی ها استفاده می کند. با ادامه مرور این سایت، با استفاده ما از کوکی ها موافقت می کنید. جزئیات بیشتر بستن