فایلهای جدید موجود را در یک جای دیگر کپی کنید و فایلهای قدیمی را در شبیه ساز کپی کنید اگر جواب نداد بعدا میتونید فایلهای قبلی را برگردونید به شبیه ساز
منظورم همون فایلهای موجود در شبیه ساز است که خودتون گفتید جدید تر از فایلهایی بوده که من براتون اپلود کردم
سلامایا سینری را که با ADE ساختید در شبیه ساز اجرا میشه یا نه ؟اگر اجرا میشه و فقط چراغها را ندارید فولدر تکستچر چراغها را در فولدر تکستچر مربوط به سینری که ساختید کپی کنید و همچنین فولدر سینری چراغها را در فولدر سینری که ساختید کپی کنیداگر سینری شما اجرا بشه و فقط چراغها نباشند معنیش اینست که تکستر و سینری مربوط به چراغها در شبیه ساز کپی نشدند. بله اجرا میشهاین تکسچر و سینری ای که شما گذاشته بودید و دانلود کردم را تو تکسچر و سینری شبیه ساز کپی کردم که گفت قبلا این دو فایل را داشتم و دیگه جایگزین نکردم چون اینهایی که نصب بودن مال 2013 بودند ولی اینهایی که تو فولدری بودند که شما الان گذاشته بودید مال 2008 واسه همین جایگزین نکردم.حالا به نظر شما چی باید کنم؟😊
سلامایا سینری را که با ADE ساختید در شبیه ساز اجرا میشه یا نه ؟اگر اجرا میشه و فقط چراغها را ندارید فولدر تکستچر چراغها را در فولدر تکستچر مربوط به سینری که ساختید کپی کنید و همچنین فولدر سینری چراغها را در فولدر سینری که ساختید کپی کنیداگر سینری شما اجرا بشه و فقط چراغها نباشند معنیش اینست که تکستر و سینری مربوط به چراغها در شبیه ساز کپی نشدند.
ایرانسیم - اولین سایت مرجع شبیه ساز پرواز در ایران از کوکی ها استفاده می کند. با ادامه مرور این سایت، با استفاده ما از کوکی ها موافقت می کنید. جزئیات بیشتر بستن