mehornet
  • mehornet
  • 64.9% (دوستانه)
  • بال ایرانسیم شروع کننده موضوع
9 سال پیش
سلام خدمت همه سروران @};-

در پی خرید های جدید ایران ایر ، هواپیمایی پر افتخار و ملی وطنم ، چند وقتی هست ذهنم رو در گیر یه پینت کلاسیک و زیبا برای این ایرلاین پر خاطره کردم که شاید مورد توجه مسئولین هم قرار بگیره . میدونید ریپینترها به کار طراحی نقوش آگاهی دارن و ایرادی نداره که کارشون الگویی بشه برای نمونه واقعی ، با توجه به علاقه وافری که به ایران ایر و لوگوی بسیار زیباش دارم ، خیلی چیزها رو درگیر این ریپینت کردم و با a380 هم شروع کردم . دنبال این تاپیک تصاویری از این ریپینت رو ارائه میکنم و نظر دوستان خوب ایرانسیم رو هم جویا هستم . به امید روزهای خوب برای ایرلانهامون و مردم این مرز و بوم 🙏

UserPostedImage

amir hosein mahdioun
9 سال پیش
ارسال شده توسط : mehornet 

سلام خدمت همه سروران @};-

در پی خرید های جدید ایران ایر ، هواپیمایی پر افتخار و ملی وطنم ، چند وقتی هست ذهنم رو در گیر یه پینت کلاسیک و زیبا برای این ایرلاین پر خاطره کردم که شاید مورد توجه مسئولین هم قرار بگیره . میدونید ریپینترها به کار طراحی نقوش آگاهی دارن و ایرادی نداره که کارشون الگویی بشه برای نمونه واقعی ، با توجه به علاقه وافری که به ایران ایر و لوگوی بسیار زیباش دارم ، خیلی چیزها رو درگیر این ریپینت کردم و با a380 هم شروع کردم . دنبال این تاپیک تصاویری از این ریپینت رو ارائه میکنم و نظر دوستان خوب ایرانسیم رو هم جویا هستم . به امید روزهای خوب برای ایرلانهامون و مردم این مرز و بوم 🙏

UserPostedImage

ایول به این حسن انتخاب شما و خسته نباشید 👏 👏 👏 @};- @};- @};- @};-

amir_spain
Kian.Brn
  • Kian.Brn
  • 50.02% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر یار
9 سال پیش
زنده باد🌷🌷🌷خسته نباشین 👏👏👌 فقط این برای کدام مدل سازنده ۳۸۰ هست؟
mehornet
  • mehornet
  • 64.9% (دوستانه)
  • بال ایرانسیم شروع کننده موضوع
9 سال پیش
سلام خدمت همه @};-

دوستان این ریپینت روی a380 project airbus انجام شده که یکی از بهترین نمونهای موجود با اکسترنال ویو خوب برای این پرندس ، و خطوط رو به گونی طراحی کردم که به بدنه پرندهای دیگه خریداری شده ایران ایر از کوچیک و بزرگ همخونی داشته باشه . نظر همه عزیزان رو برسی میکنم و امیدوارم به یه الگو تبدیل بشه .

کالساین این ریپینت رو که مربوط به اولین پرنده ای که به ایران اومده انتخاب کردم ، در این مورد کالساین هم اگر اطلاعات دارید بگید لطفا

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage

[loveiran]

YoNES
  • YoNES
  • 50.08% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر سوار
9 سال پیش