سلام تورج جان @};-
از حسن توجه شما در این مورد خوشحالم و جای تشکر داره [bowing] شاید اگر فقط یه نگاه ساده به این چارت بندازی خیلی جالب به نظر نیاد ولی هرچی عمیق تر بهش نگاه کنی به قول شما پر از چیزهایه مختلف هست از جمله نوع و نگرش مدیریت صنعتی ، حتی به وضوح نگرش سیاسی هم درش مشخصه ، با توجه به اینکه بوئینگ از ابتدا بیشتر پرندهای نظامی طراحی میکرده و بعد به مرور زمان با نوع تجاری ترکیب شده و حتی پیشرفت زیادی تو مدلهای تجاری هم نسبت به نظامی داشته . واقعا پشت یه چارت اینجوری که من اصلا ساده بهش نگاه نمیکنم ، یه دنیا حرف و علم نهفته هست ، هر چند مثل الماس میمونه و خیلیها جذب ظاهرش میشن ولی برای رسیدن بهش سالها تلاش بیوقفه داشتن .
اگر قرار باشه فقط علم متالوژی و سیر پیشرفتش رو در این چارت برسی کنید فکر کنم به اندازه یه کتابخونه بشه در موردش نوشت ، حالا الکترونیک و اویونیک و آئروداینامیک و ...... پیشکش . ولی ایکاش ما فقط بتونیم الگوی مدیریتی رو در وحله اول ازش بفهمیم که پشت اون قطعا الگوی سیاسی هم هست
به نظر من آمریکا یعنی :
ناسا
بوئینگ
لاکهید
جنرال موتورز
جنرال الکتریک
راکول
اینتل
ای ام دی
ماکروسافت
گوگل
اپل
گرومن
نورث روپ
کادیلاک
شورلت
وستینگهاس
آدمیرال
کانکسنت
جنرال داینامیک
مکدانل
مکدونالد
هالیوود
ماک
داگلاس
سیکورسکی
بل
سوپر ماکرو
کوکاکولا
و ........................
تمام اینا شرکتهایی هستن که به صورت خصوصی از زمانی که متولد شدن با تفکر سیاسی درست به دور از اعتقادات پوچ و با پشتیبانی کامل سیاسی و مالی آمریکارو کردن یه ابر قدرت . یکی از بدبختیای ما تاریخ هزاران ساله ماست