hossein.s
  • hossein.s
  • 57.1% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر سوار شروع کننده موضوع
14 سال پیش
بعضی از شرکت های هواپیمایی در داخل کشور اقدام به استخدام خلبان های خارجی کردند که متاسفانه باعث بیکاری خیلی از خلبان های ما در داخل میشه و باعث خروج خیلی از این خلبان های جوان به خارج از کشور میشه که میشه گفت فرار میکنن؛چرا باید اینجوری باشه و این موقعیت به جوون های خودمون داده نشه؟مسئولا هم که هیچ کاری نمیکنن
من چند مدت پیش با هواپیما به کیش سفر کردم که خلبان روسی بود؛باورتون نمیشه؛این خلبان انگار داشت کامیون رو هدایت میکرد و موقع لندینگ انقدر بد این کار رو انجام داد که سر من به سقف کابین خورد؛چرا باید اینجوری باشه؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!😠 😕 😞 👎
لطفا درباره استخدام خلبان های خارجی نظر بدید؛متشکرم👍
Touradg
  • Touradg
  • 100% (عالی)
  • مدیریت شبیه ساز: Prepar3D 5.3
14 سال پیش
این سوال من هم هست.چرا باید خلبان خارجی در ایران باشه در صورتی که خلبانهای شایسته خودمون ( با گذشتن از انواع و اقسام مشکلات و هزینه های گزاف ) به دنبال کار هستند؟
PC Flight Simulation Geek Since 1998
S.Salahshour
  • S.Salahshour
  • 66.36% (دوستانه)
  • بال نقره ای - شاهین سوار
14 سال پیش
دوستان از اونجایی که کشور ما در وضعیت تحریم قرار دارد ، همانطور که می دونید امکان خرید هواپیما های روز جهان وجود ندارد به همین سبب شرکت هایی هواپیمایی که از قدرت مالی زیادی برخوردار نیستند رو به اجاره هواپیمایی همچون MD یا توپولف از روسیه ، تاجیکستان ، اوکراین ، ترکیه و کشورهای اطراف می کنند ، میشه گفت شاید خود شرکت هواپیمایی کیش ایر یا تابان چنان علاقه ای به استخدام ان خلبانان ندارند و همینطور خلبانان ای شرکت ها هم مثل دوستان ایرانی ما نمی رند Application پر کنند بلکه این شرکت های هواپیمایی این هواپیما هارو به صورت (وت لیز ) اجاره می کنند و علاوه بر خلبان مجبورند تعدادی از کابین کرو هم از شرکت و کشور مقصد استخدام کنند ، بنا براین تا زمان پایان قرار داد این خلبانای خارجی مهمون ما هستند و متاسفانه یک کابوس برای دانشجویانی که به جای اونها یک خلبان خارجی داره با اون هواپیما می پره.

البته این شرایط برای همه شرکت ها صحیح نیست و هستند شرکتهایی که کرو تماما ایرانی هستند و کلا از کرو خارجی استفادخ نمی کنند .
hossein.s
  • hossein.s
  • 57.1% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر سوار شروع کننده موضوع
14 سال پیش
S.Salahshour نوشت:

دوستان از اونجایی که کشور ما در وضعیت تحریم قرار دارد ، همانطور که می دونید امکان خرید هواپیما های روز جهان وجود ندارد به همین سبب شرکت هایی هواپیمایی که از قدرت مالی زیادی برخوردار نیستند رو به اجاره هواپیمایی همچون MD یا توپولف از روسیه ، تاجیکستان ، اوکراین ، ترکیه و کشورهای اطراف می کنند ، میشه گفت شاید خود شرکت هواپیمایی کیش ایر یا تابان چنان علاقه ای به استخدام ان خلبانان ندارند و همینطور خلبانان ای شرکت ها هم مثل دوستان ایرانی ما نمی رند Application پر کنند بلکه این شرکت های هواپیمایی این هواپیما هارو به صورت (وت لیز ) اجاره می کنند و علاوه بر خلبان مجبورند تعدادی از کابین کرو هم از شرکت و کشور مقصد استخدام کنند ، بنا براین تا زمان پایان قرار داد این خلبانای خارجی مهمون ما هستند و متاسفانه یک کابوس برای دانشجویانی که به جای اونها یک خلبان خارجی داره با اون هواپیما می پره.

البته این شرایط برای همه شرکت ها صحیح نیست و هستند شرکتهایی که کرو تماما ایرانی هستند و کلا از کرو خارجی استفادخ نمی کنند .

بله مثل هواپیمایی آسمان که کابین کرو کاملا ایرانی داره؛ان شاا... که یه روز این تحریما برداشته بشه و ما بتونیم با بهترین هواپیماهای دنیا و با خیاله راحت پرواز کنیم
متشکرم👍