mehran617
  • mehran617
  • 59.66% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر نشان شروع کننده موضوع
14 سال پیش
هواپیمای حامل سرخپوشان پس از پرواز، در وضعیت مناسبی عازم تاشکند بود که خلبان هواپیما، در کنار بازیکنان و کادر فنی پرسپولیس حضور یافت و با آنها دیدار و گفتگو کرد.بر همین اساس، حبیب کاشانی، خلبان صادقی را همراهی کرده و کادر فنی و بازیکنان را به وی معرفی کرد.

در زمان حضور خلبان صادقی در کنار بازیکنان و کادر فنی، مازیار زارع با دیدن خلبان از ترس چهره اش برافروخته شد.

نکته جالب توجه، دیدار خلبان با مازیار بود که وقتی حبیب کاشانی مازیار را به خلبان معرفی کرد، ناگهان مازیار با تعجب از خلبان پرسید: پس چه کسی هواپیما را هدایت می کند؟! خلبان با خونسردی گفت: هیچ کس! در همین حین، مازیار وحشت زده از خلبان پرسید: حتما شوخی می کنید که خلبان صادقی گفت: نه اصلا شوخی نمی کنم. [blackhee] [readdoc]

در ادامه این گفت و شنود، خلبان از مازیار دعوت کرد به کابین هواپیما بیاید تا وضعیت هواپیما و پرواز را برای او تشریح کند و مازیار دقایقی را در کابین هواپیما میهمان خلبان صادقی بود و پس آن کمی آرام گرفت.پس از حضور حبیب کاشانی و مازیار زارع در کابین خلبان، نوبت به محمد منصوری و امیر حسین فشنچگی رسید.این دو بازیکن پرسپولیس با حضور در کابین خلبان از ندیک تجهیزات کابین خلبان را تماشا کردند وبا آن عکس یادگاری گرفتند.

پس از رسیدن کاروان پرسپولیس به شهر تاشکند،کشاورززاده سفیر ایران در ازبکستان از کلیه اعضای این تیم و همراهان استقبال رسمی کردو آنها را به ضیافت شام دعوت کرد.

UserPostedImage UserPostedImage
UserPostedImage

منابع : موسسه فرهنگی مطبوعاتی ایران  
UserPostedImage
Touradg
  • Touradg
  • 100% (عالی)
  • مدیریت شبیه ساز: Prepar3D 5.3
14 سال پیش
خیلی جالب بود.من اگر جای خلبان بودم می بردمش به کابین و می گفتم این هواپیما رو ارواح کنترل می کنند و بعد یوک رو نشونش می دادم و می گفتم ببین خودش داره حرکت می کنه 😂
PC Flight Simulation Geek Since 1998