Touradg
  • Touradg
  • 100% (عالی)
  • مدیریت شروع کننده موضوع شبیه ساز: Prepar3D 5.3
13 سال پیش
صحنه کامل و زیبای فرودگاه امام خمینی برای شبیه ساز پرواز 2004 طراحی شده توسط بهنام زمانی

توضیحات:
اين بسته شامل صحنه ساده رمپ ها، ساختمان ها و آشيانه هاي فرودگاه امام و ايستگاه آتش نشاني، همچنين جاده هاي حاشيه مي باشد. سيستمهاي ناوبری فرودگاه براساس آخرین تغییرات به روز رسانی شده است.

تصاویر:

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage

دریافت فایل (23.5 مگابایت) 

اطلاعات بیشتر 
PC Flight Simulation Geek Since 1998
Amir Parsian
  • Amir Parsian
  • 58.52% (معمولی)
  • حرفه ای ارزشمند
13 سال پیش
[10of10] بسیار عالی بود اما یه مشکل کوچولو داشت یادشون رفته بود باند فرودگاه محمود آباد رو حذف کنن ، که انشالله با یک سرویس پک حل میشه [blackhee]
Payam Naser Torabi
13 سال پیش
به نظر بنده هم خیلی خوب و مناسب بود ولی یک مشکل کوچیک که اونهم Light های فرودگاه و اطراف فرودگاه مانند خیابان ها و غیره برای پرواز شب خیلی کم هستش و فرودگاه در شب از دور به غیر از باند دید مناسبی ندارد .

باز هم از زحمات این عزیزان متشکرم.[loveiran]
Mahan Virtual Airline ( هواپیمائی مجازی ماهان )
با مجوز رسمی از هواپیمائی ماهان
www.MahanVa.com

Persian-sim
13 سال پیش
Amir Parsian نوشت:

[10of10] بسیار عالی بود اما یه مشکل کوچولو داشت یادشون رفته بود باند فرودگاه محمود آباد رو حذف کنن ، که انشالله با یک سرویس پک حل میشه [blackhee]

امیر جان ممنون که گفتید. شما که خودت استادی و حلش کردی. یه ورژن 1.1 می دم مشکل محمود آباد رو حل می کنم.
Payam Naser Torabi
13 سال پیش
با سلام مجدد ،

دوستان من یک مشکل داشتم راجب این فرودگاه که میخواستم ببینم از سیمولاتور من هستش یا نه اونم اینکه وقتی می خوام Runway Vacate کنم و از تاکسی وی ها خارج بشم یا قبل از اینکه line up کنم هواپیما حدوداً 4 5 متری داخل زمین فرو میره و وقتی یکم جلوتر میرم از داخل زمین بالا میاد 😕
میشه دوستان لطف کنند بگن این مشکل از کجاست ؟
Mahan Virtual Airline ( هواپیمائی مجازی ماهان )
با مجوز رسمی از هواپیمائی ماهان
www.MahanVa.com