Touradg
  • Touradg
  • 100% (عالی)
  • مدیریت شروع کننده موضوع شبیه ساز: Prepar3D 5.3
13 سال پیش
این بسته الحاقی شامل فرودگاه خلیج فارس عسلویه به همراه تمامی اطلاعات مربوطه ناوبری ، فرکانسها ، ساختمانها ، ترافیک پروازی ، چارتها ، ماشینهای حمل و نقل فرودگاهی و سرویس سوخت و... برای شبیه ساز پرواز ایکس می باشد که بصورت پیش فرض در این شبیه ساز وجود ندارد.

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage

برای دریافت فایل به اینجا  بروید. (2.5 مگابایت)
توجه:فقط برای شبیه ساز ایکس

این بسته در سایتهای Simviation و Flightsim نیز موجود می باشد.

PC Flight Simulation Geek Since 1998
V.NAVAZAN
  • V.NAVAZAN
  • 51.62% (معمولی)
  • بال آهنی - آسمان یار
13 سال پیش
بسیار سپاس گذارم

من خیال داشتم این پک رو آماده کنم چون برای ایکس واقعا نیاز بود

تشکر فراوان
Reza_Sadri
  • Reza_Sadri
  • 62.72% (دوستانه)
  • حرفه ای ارزشمند
13 سال پیش
تورج جان دستت درد نکنه ، من همین الان دانلود کردم و عصر تو خونه نصبش میکنم، چارتها هم که عالی هستند و من نداشتم، بازم تشکر مخصوص [flower]

راستی شما چارتها رو از کجا تهیه کردی؟
Touradg
  • Touradg
  • 100% (عالی)
  • مدیریت شروع کننده موضوع شبیه ساز: Prepar3D 5.3
13 سال پیش
Reza_Sadri نوشت:

راستی شما چارتها رو از کجا تهیه کردی؟

از این سایت رضا جان:
http://ais.airport.ir/HomePage.aspx?site=ais.airport&lang=fa-IR&tabid=0 
PC Flight Simulation Geek Since 1998
Reza_Sadri
  • Reza_Sadri
  • 62.72% (دوستانه)
  • حرفه ای ارزشمند
13 سال پیش
همین الان پرواز از شیراز به عسلویه با 737 انجام شد، تورج جان بازم تشکر از این همه دقت در طراحی سنری، با وجود مشکل کمبود عکس و .... سنری بسیار زیبایی شده، من از باند 29 راست فرودگاه شیراز پروازو شروع کردم و از طریق مسیر هوایی شیراز لامرد بعد از 38 دقیقه در باند 31 فرودگاه خلیج فارس فرود امدم، 2 مورد بنظرم رسید که گفتم عنوان کنم تا شما هروقت خواستید تغییری در سنری بدید این 2مورد را هم اضافه و تصحیح کنید، مورد اول که مربوط به FSX هست و تغییر فرکانس Lamerd VOR/DME که در حال حاضر طبق چارت با فرکانس موجود در FSX تفاوت داره، یعنی در FSX فرکانس 115.05 هست ولی در چارت 117.0 ، و مهمتر اینکه در FSX فقط DME هست و VOR نداره ولی در چارت VOR/DME هست، موضوع بعدی در مورد تاکسی وی فرودگاه هستش که جدیدا تاکسی وی باند 31 هم درست شده که در امتداد همون تاکسی وی موجود باند 13 هست با یک یا 2تا خروجی به باند 31 .

تشکرات دوبل با نون اضاف [flower] [merci]