Reza_Sadri
  • Reza_Sadri
  • 62.72% (دوستانه)
  • حرفه ای ارزشمند شروع کننده موضوع
13 سال پیش
سلام دوستان عزیز علاقه مند به پرواز
قصدم از این تاپیک این هست که نرم افزارهای الحاقی و اموزشی را با هم به اشتراک بزاریم، البته قصدم فقط ارتقای دانش پروازی علاقه مندان هست و هیچ دلم نمیخواد که قانون کپی رایت را زیر پا بزارم، اما از اونجاییکه میبینم متاسفانه پیدا کردن یک سنری در اینجا چقدر مشکله و این که چه افرادی هستند که واقعا علاقه مند هستند و هیچ امکاناتی برای پیدا کردن این نرم افزار ها ندارند ( منظورم توان مالی نیست بلکه منظورم تحریم و ...... هست که نمیتونیم مثل بقیه دنیا نرم افزار بخریم ) بنابر این فکر کردم که میشه یک سری از این نرم افزارها رو بدون استفاده مادی به اشتراک گذاشت تا همه استفاده کنند، یادمه زمانیکه من و تورج عزیز شروع کردیم اینقدر مشکل اینجا بود که نگو و نپرس، من برای سفارش یک نسخه نرم افزار شبیه ساز دلار توی پاکت پستی میذاشتم و پست میکردم و با هزار نذر و نیاز که پول سالم برسه بدست فروشنده و ...... خلاصه بعد از 2ماه پکیج بدستم میرسید، بابای امریکایی پولو نمیخورد اما بعد که بسته من میرسید تازه باید میرفتم و برای اقایون گمرک چی ها توضیح میدادم که این چیه!!! بگذریم، اگه موافقید نظرتونو اعلام کنید تا بریم جلو.
IRA289
  • IRA289
  • 52.74% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر یار
13 سال پیش
سلام آقا رضا
نظر بسيار خوبي هست ولي ميتونيد بگيد كه در كجا با هم مشترك بشيم؟
تو سرور هاي اينترنتي ؟ يا اينكه تو خونه يكي از دوستان؟
در مورد اول كه تو نت تا دلتون بخواد از اينا هست تو خونه هم بخواد جمع بشه بعد برا فرستادنش هزينه پست حداقلش هست.
كه البته بعضي ها دارن از اين كار ( فروش برنامه ها ) خرجشون رو در ميارن.
البته مي دونيد كه اشتراك گذاشتن يعني هم ارسال و هم دريافت ...
Reza_Sadri
  • Reza_Sadri
  • 62.72% (دوستانه)
13 سال پیش
IRA289 نوشت:

سلام آقا رضا
نظر بسيار خوبي هست ولي ميتونيد بگيد كه در كجا با هم مشترك بشيم؟
تو سرور هاي اينترنتي ؟ يا اينكه تو خونه يكي از دوستان؟
در مورد اول كه تو نت تا دلتون بخواد از اينا هست تو خونه هم بخواد جمع بشه بعد برا فرستادنش هزينه پست حداقلش هست.
كه البته بعضي ها دارن از اين كار ( فروش برنامه ها ) خرجشون رو در ميارن.
البته مي دونيد كه اشتراك گذاشتن يعني هم ارسال و هم دريافت ...

سلام دوست عزیز
ممنون که نظرتونو گفتید، منظور من برنامه های مجانی نبود که در اینترنت پیدا میشن، بلکه بیشتر برنامه های اموزشی پرواز و نرم افزارهای جانبی بود که شما نمیتونید مجانی اونارو پیدا کنید، مورد بعدی هم که قبول دارم یه عده دارن از این راه پول در میارن، اما خود اونها هم برنامه رو کپی کردند و یه برنامه ناقص و بدرد نخور رو میفروشند، و همین که پولو گرفتن دیگه جواب تلفن هم نمیدن، مثلا خود بنده حدود 90000 تومن از یک فروشگاه اینترنتی خرید کردم که فقط یکی از برنامه ها کار میکرد و بقیه همه خراب بودند، اگه منظور شما اینگونه افراد هستند که دارن از این راه پول در میارن، همون بهتر که نونشون اجر بشه، چون به این میگن کلاه برداری، پیشنهاد من کلی بود و میشه نظر دوستان رو پرسید و در صورت موافقت بعدا در مورد چگونگی این اشتراک گذاری بحث میکنیم، ضمنا حتی المقدور نمیخوام این اشتراک گذاری عمومی بشه، مثلا روی یک سرور قرار بگیره و .... ، بعنوان مثال شما چند نفر دوست و علاقه مند در همین سایت داری و یا پیدا میکنی، حالا میتونی با همون دوستان برنامه هاتونو رد و بدل کنید.
IRA289
  • IRA289
  • 52.74% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر یار
13 سال پیش
سلام حق با شماست
منم از اين برنامه هاي بي مصرف خريدم..
ولي آقا اين برنامه هاي پولي كه ميگيد از كجا گير بياريم كه بعد به اشتراك بزاريم 😕 ما كه تو ايران فقط مي تونيم شهريه دانشگاه رو اينترنتي پرداخت كنيم و بيرون مرز ايران اصلا 2زار هم نمي ارزيم .. كرديت يا مستر كارت هم كه بايد 100 يا 150 چوق بديم كه فقط حساب براتون باز بشه بعد كه تازه اينا يا پي پال هم گرفتي بايد با وي پي ان كانكت بشي تازه اگه بفهمن ايراني هستي سه صوت باطل ميشه... آقا اوضايي داريم واسه خودمون... اينقدر هم تو چرخيديم كه [dangerpc]
من يكي كه موافق ولي فايلهاي من بدرد ميخوره [readdoc]
Reza_Sadri
  • Reza_Sadri
  • 62.72% (دوستانه)
13 سال پیش
IRA289 نوشت:

سلام حق با شماست
منم از اين برنامه هاي بي مصرف خريدم..
ولي آقا اين برنامه هاي پولي كه ميگيد از كجا گير بياريم كه بعد به اشتراك بزاريم 😕 ما كه تو ايران فقط مي تونيم شهريه دانشگاه رو اينترنتي پرداخت كنيم و بيرون مرز ايران اصلا 2زار هم نمي ارزيم .. كرديت يا مستر كارت هم كه بايد 100 يا 150 چوق بديم كه فقط حساب براتون باز بشه بعد كه تازه اينا يا پي پال هم گرفتي بايد با وي پي ان كانكت بشي تازه اگه بفهمن ايراني هستي سه صوت باطل ميشه... آقا اوضايي داريم واسه خودمون... اينقدر هم تو چرخيديم كه [dangerpc]
من يكي كه موافق ولي فايلهاي من بدرد ميخوره [readdoc]

خب برای شروع ، من خیلی علاقه مند هستم که نظر تورج عزیزو بدونم، شاید اصلا مخالف این کار باشه و اگه ایشون اجازه بدن شروع میکنیم.