سلام دوستان عزیز علاقه مند به پرواز
قصدم از این تاپیک این هست که نرم افزارهای الحاقی و اموزشی را با هم به اشتراک بزاریم، البته قصدم فقط ارتقای دانش پروازی علاقه مندان هست و هیچ دلم نمیخواد که قانون کپی رایت را زیر پا بزارم، اما از اونجاییکه میبینم متاسفانه پیدا کردن یک سنری در اینجا چقدر مشکله و این که چه افرادی هستند که واقعا علاقه مند هستند و هیچ امکاناتی برای پیدا کردن این نرم افزار ها ندارند ( منظورم توان مالی نیست بلکه منظورم تحریم و ...... هست که نمیتونیم مثل بقیه دنیا نرم افزار بخریم ) بنابر این فکر کردم که میشه یک سری از این نرم افزارها رو بدون استفاده مادی به اشتراک گذاشت تا همه استفاده کنند، یادمه زمانیکه من و تورج عزیز شروع کردیم اینقدر مشکل اینجا بود که نگو و نپرس، من برای سفارش یک نسخه نرم افزار شبیه ساز دلار توی پاکت پستی میذاشتم و پست میکردم و با هزار نذر و نیاز که پول سالم برسه بدست فروشنده و ...... خلاصه بعد از 2ماه پکیج بدستم میرسید، بابای امریکایی پولو نمیخورد اما بعد که بسته من میرسید تازه باید میرفتم و برای اقایون گمرک چی ها توضیح میدادم که این چیه!!! بگذریم، اگه موافقید نظرتونو اعلام کنید تا بریم جلو.