amirfikat
  • amirfikat
  • 61.92% (دوستانه)
  • بال نقره ای - شاهین نشان
13 سال پیش
mehornet نوشت:

حیف باشه.
من ساعتها بر فراز ایران عزیز و با فاکستار عزیزم پرواز کردم 😢 😊 اون نا پخته اون روز دلش حوس لو فلایت کرده بود. این دانشجوها واقعا باید توبیخ بشن

منم اولین پروازم با همین EP-MGF بود....😢 روهش شاد...[-o<
چند روز بعد از این سانحه هم یکی از دانشجوها بعد از تیک آف از باند 10 (اگر اشتباه نکنم) استال می کنه و EP-MGI عزیز هم توتال لاس میشه! علت رو دقیقاً نمیدونم چی بوده، خیلی وقته پرواز و اون طرفا نرفتم. ولی احتمال زیاد این دانشجوی محترم خیلی در مورد Vx و Ground effect نمیدونسته!!! [flap]
خوشبختانه دانشجو آسیبی ندید...

UserPostedImage
Cpt.mohammadifar
13 سال پیش
پرداخت هزینه خسارت با کیه؟ ... بیمه؟
بعد چه بلایی سر دانشجو میاد بعد این سانحه؟😕
تنها تو را می پرستم و از تو یاری می جویم . . . الهی به امید تو
Sepehr Ebadi Borna
13 سال پیش
سلام..!!

من دارم به این فکر میکنم که بغل هر بزرگراه یه برج مراقبت پرواز با رادار بزارن تا به هواپیماها وقتی ماشین نمیاد اجازه فرود بده.😁 ..دیگه کم کم داره مد میشه هواپیماها تو بزرگراه بشینن و تاکسی کنن🤣 ...!! چه اشتباه خلبان چه از فرسوده بودن قطعات و فرود اظطراری...!!! [funcrazy]
عقاید شما مثل مسواکتونه ...اونو تو حلق هرکی‌ فرو نکنین لطفاً ...!
Cpt.mohammadifar
13 سال پیش
Sepehr Ebadi Borna نوشت:

سلام..!!

من دارم به این فکر میکنم که بغل هر بزرگراه یه برج مراقبت پرواز با رادار بزارن تا به هواپیماها وقتی ماشین نمیاد اجازه فرود بده.😁 ..دیگه کم کم داره مد میشه هواپیماها تو بزرگراه بشینن و تاکسی کنن🤣 ...!! چه اشتباه خلبان چه از فرسوده بودن قطعات و فرود اظطراری...!!! [funcrazy]

سپهر جان قبلنا یه طور دیگه بود،عدت نمیشد یه چیزی ولی جدیدن باحال شده....فکر کنم دیگه بشه پیشبینی کرد سوانح روز رو ...اگه اینطوری باشه بهتر میشه پیشگیری کرد[approve]

در خارج از ایران هر روز هواپیما ها دارن از باند خارج میشن .... (خبرها رو پیگیری کنید)
در ایران هر روز هواپیما ها یا چرخشون بسته نمیشه یا باز نمیشه مخصوصاً نوز ...!🤣
کایت و پارا گلایدر و .... هم که میرن توی دکل برق و امثالهم!
آموزشیامونم که قربونشون برم روی هوا هوس میکنن برن این سالنهای وسط جاده،دلی از عذا در بیارن!😂
دروغ میگم؟؟؟؟
تنها تو را می پرستم و از تو یاری می جویم . . . الهی به امید تو
amirfikat
  • amirfikat
  • 61.92% (دوستانه)
  • بال نقره ای - شاهین نشان
13 سال پیش
Cpt.mohammadifar نوشت:

پرداخت هزینه خسارت با کیه؟ ... بیمه؟
بعد چه بلایی سر دانشجو میاد بعد این سانحه؟😕

هواپیما و سرنشین حالا چه دانشجو solo چه با استاد فرقی نمی کنه در حین عملیات (از اول تا آخر پرواز) تحت پوشش بیمه هستند.
در مورد دانشجویی هم که به هواپیما خسارت وارد کنه خدمتتون عرض کنم که اول از همه Ground میشه (محروم از پرواز) تا زمانی که سازمان علت سانحه رو مشخص کنه که بعد از اون اگر اشکال از هواپیما بوده باشه دانشجو ادامه پرواز میده ، اگه علت اشتباه دانشجو باشه که دیگه بستگی به کَرَم مسئول یا قاضی پرونده داره که چه مدت ایشون Ground بمونن یا اصلا کلاً ردِّ صلاحیت بشن.
البته اون مرکز آموزش هم که جای خود داره چه بلایی سر دانشجو بیاره ...[attack]
UserPostedImage