aliakbar
  • aliakbar
  • 52.88% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر یار
11 سال پیش
سلام دوستان

اين فايل اصلاحي آي ال اس که صحبت آن شد هماني است که جناب مرصعي در اوائل عرضه شدن شبيه ساز ايکس براي اصلاح آي ال اس فرودگاه مهرآباد منتشر کردند يا جدا از آن است؟ اگر جدا از آن است لطفا لينک آن را براي من هم بفرستيد.
Majid
  • Majid
  • 54.16% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر نشان
11 سال پیش
ارسال شده توسط : aliakbar 

سلام دوستان

اين فايل اصلاحي آي ال اس که صحبت آن شد هماني است که جناب مرصعي در اوائل عرضه شدن شبيه ساز ايکس براي اصلاح آي ال اس فرودگاه مهرآباد منتشر کردند يا جدا از آن است؟ اگر جدا از آن است لطفا لينک آن را براي من هم بفرستيد.

این فایل ای ال اس مختص به همین سینری هست ، صفحه دوم از همین پست رو مطالعه کنین ...

capitan sajjad
  • capitan sajjad
  • 50.02% (معمولی)
  • بال آهنی - آسمان یار
11 سال پیش
سلام
روی شبیه ساز من lagهست.چرا؟👎
IRA289
  • IRA289
  • 52.74% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر یار
11 سال پیش
سلام به همگي دوستان
من هنوز توي اين سينري مشكل ناپديد شدن ترافيك ها در روز و در محدوده حدودا 6-7 مايلي فرودگاه رو دارم از فايل هاي ترافيكي نيست حتي اونارو به FSX هم تبديل كردم ولي باز ترافيك ديده نميشه.لطفا اگر كسي راه حل رو ميدونه بگه.
با تشكر
IRA289
  • IRA289
  • 52.74% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر یار
11 سال پیش
سلام دوباره
فكر كنم مشكل پيدا شد. مشكل از فايل 041Untitled هستش.وقتي اين فايل رو از سينري حذف مي كنيد تمامي ترافيك ها در روز و شب ديده مي شوند ولي اين فايل مربوط به چراغ هاي كناري باند مي باشند كه بعد از پاك كردن اين فايل ديگه باند توي شب چراغ نداره . حالا دوستان اينكاره لطف كنيد يا فايل رو اگه مي تونيد درست كنيد يا يه راه حل بدين براي اين چراغ ها.