سلام دوبارهفكر كنم مشكل پيدا شد. مشكل از فايل 041Untitled هستش.وقتي اين فايل رو از سينري حذف مي كنيد تمامي ترافيك ها در روز و شب ديده مي شوند ولي اين فايل مربوط به چراغ هاي كناري باند مي باشند كه بعد از پاك كردن اين فايل ديگه باند توي شب چراغ نداره . حالا دوستان اينكاره لطف كنيد يا فايل رو اگه مي تونيد درست كنيد يا يه راه حل بدين براي اين چراغ ها.
سلام دوبارهفكر كنم مشكل پيدا شد. مشكل از فايل 041Untitled هستش.وقتي اين فايل رو از سينري حذف مي كنيد تمامي ترافيك ها در روز و شب ديده مي شوند ولي اين فايل مربوط به چراغ هاي كناري باند مي باشند كه بعد از پاك كردن اين فايل ديگه باند توي شب چراغ نداره . حالا دوستان اينكاره لطف كنيد يا فايل رو اگه مي تونيد درست كنيد يا يه راه حل بدين براي اين چراغ ها.این مشکل با بر داشتن تیک Cast Aircraft shadow on Ground حل میشه معمولا ، اما بازم این راه حل شمارو امتحان میکنم و سعی میکنم یه جایگزین واسه چراغهای باند پیدا کنم [approve]
ایرانسیم - اولین سایت مرجع شبیه ساز پرواز در ایران از کوکی ها استفاده می کند. با ادامه مرور این سایت، با استفاده ما از کوکی ها موافقت می کنید. جزئیات بیشتر بستن