Majid
  • Majid
  • 54.16% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر نشان
11 سال پیش
ارسال شده توسط : IRA289 

سلام دوباره
فكر كنم مشكل پيدا شد. مشكل از فايل 041Untitled هستش.وقتي اين فايل رو از سينري حذف مي كنيد تمامي ترافيك ها در روز و شب ديده مي شوند ولي اين فايل مربوط به چراغ هاي كناري باند مي باشند كه بعد از پاك كردن اين فايل ديگه باند توي شب چراغ نداره . حالا دوستان اينكاره لطف كنيد يا فايل رو اگه مي تونيد درست كنيد يا يه راه حل بدين براي اين چراغ ها.

این مشکل با بر داشتن تیک Cast Aircraft shadow on Ground حل میشه معمولا ، اما بازم این راه حل شمارو امتحان میکنم و سعی میکنم یه جایگزین واسه چراغهای باند پیدا کنم [approve]
IRA289
  • IRA289
  • 52.74% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر یار
11 سال پیش
ارسال شده توسط : Majid 

ارسال شده توسط : IRA289 

سلام دوباره
فكر كنم مشكل پيدا شد. مشكل از فايل 041Untitled هستش.وقتي اين فايل رو از سينري حذف مي كنيد تمامي ترافيك ها در روز و شب ديده مي شوند ولي اين فايل مربوط به چراغ هاي كناري باند مي باشند كه بعد از پاك كردن اين فايل ديگه باند توي شب چراغ نداره . حالا دوستان اينكاره لطف كنيد يا فايل رو اگه مي تونيد درست كنيد يا يه راه حل بدين براي اين چراغ ها.

این مشکل با بر داشتن تیک Cast Aircraft shadow on Ground حل میشه معمولا ، اما بازم این راه حل شمارو امتحان میکنم و سعی میکنم یه جایگزین واسه چراغهای باند پیدا کنم [approve]

سلام
منم این راه حل شما رو تست می کنم ولی کاش زودتر می گفتید که من تک تک فایل ها رو چک نکم.بابام در اومد تا پیداش کردم
[dangerpc] ===> [oldman] ===> [readdoc]
Majid
  • Majid
  • 54.16% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر نشان
11 سال پیش
میشه دقیقا بگید بعد از اینکه اون فایلو حذف کردید کدوم چراغها حذف شدن ؟ من تغییری ندیدم !
captain mahan
  • captain mahan
  • 50.02% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر یار
11 سال پیش
مجید جان تبق تجربه من که قبلا این اتفاق برام افتاده بود، چراق های باند که در طول باند در حاشیه باند هستند اونها حذف میشن اما خب درعوض ترافیک رو در روز میشه دید. البته باید بگم که منظور از ترافیک همان ترافیک فروشگاه آسمان هست که فقط ترافیک ایران رو شامل میشه ولی مثلا ترافیک 2010 و یا ترافیک Ultimate traffic 2 رو من مشکلی نداشتم باهاش و بدون حذف کردن فایل های خاص بطور کامل ترافیک روز رو نمایش میداد.

>> بلند آسمان جایگاه من است... <<
Ramin
  • Ramin
  • 53.78% (معمولی)
  • بال ایرانسیم
11 سال پیش
سلام به دوستان عزیزم@};-

ترافیکmytraffic x هم مشکل داره با این سینری:-k