سلام دوستان عزیز
من چند وقت پیش بازی شبیه ساز گرفتم اما هم در آموزش و هم در قسمت free flight همه چیز کامل و درست کار می کنند اما مشکلی که دارم اینست که وقتی پنجره ATC را باز می کنم و در خواستی را به برج مراقبت می فرستم مثلا تاکسی کردن هیچ پیامی در قسمت بالای پنجره ATC نمیاد و صدای خلبان هم شنیده نمیشه همچنین در قسمت تنظیمات در قسمت general همه چیز درست است و قسمت pilot voices فعال است اما هیچ گزینه ای ندارد ولی وقتی که به قسمت نصب بازی میروم و sound را انتخاب می کنم در قسمت ATC یک فایل exe به اسم fs2004_sdk_atc_voicepack_setup.exe وجود دارد که وقتی نصب میکنم فایل های مختلفی میاد که یکی از اون ها pilot نام داره که وقتی توش میرم یه فایلی هست به نام wav که توی اون حدوده 30 تا صدا های مختلفه که به انگلیسی صحبت می کنه می خواستم بدونم مشکل من ربطی به این فایل داره اگر داره خواهش میکنم دقیقا بگین چی کار کنم اگرم نداره چاره اش چیه ممنون میشم کمکم کنید.
دوست عزیز این مشکل شما رو ما هم داریم ، البته موقعی که هواپیما کولد اند دارک باشه ، چون موقعی که باتری هواپیما ON نباشه ، خلبان نمیتونه با برج از
طریق سیستم رادیویی ارتباط برقرار کنه ، به هنگام لود شدن ببینید سوییچ باتری هواپیما فعال هست ( یا اصلا هواپیما در حالت ENGINE ON ) هست یا نه ؟؟ اگر غیر از
این بود احتمالا همون مسئله ای که تورج بیان کرده بود وجود داره [bowing]