فقط زر زیادی نزن دست بزن بالا تو هم بساز... دزد فرهنگی تویی و امثال تو که به گند کشیدین این ارثه رو...
غیر از بازی کردن و بالا و پایین بردن اون اسباب بازیای تو کامپیوتر ... شغل شریف دیگه ای هم داری؟ مصرف کننده ای فقط
کاشــــ ... 😝 [nono] 👎
ببين من بهت فوش ندادم كه فوش ازت شنيدم
دزد بودن تو براى همه بچه هاى اينجا روشنه و همه ازش خبر دارن و نه تنها بچه هاى اينجا ، بلكه تمام كسانى كه با شبيه ساز كار مى كنند اونايى كه تورو مى شناسند نمى دونى پشت سرت چه فوش ها و نفرين هايى مى فرستند بدبختتتتتتت
من دانش آموزم و خيلى دوس دارم بدونم تورو اصلا تو كجا راه مى دن مى آى حرف مفت مى زنى
دزدى كردن هم كه تو مى كنى اگر شغل حساب مى شن واى به حال اين مملكت كه با امثال تو شده ٧٥ ميليون نفر
انشالاه خداوند جواب دزدى هاتو مى ده و بدون اين پول حرام خوردن نداره ، نمونه بارزش هم كه فلاى مهرآبادته و ميرى ايرباس ٣٢٠ اكستند رو و داغون و خراب دانلود مى كنى و مى اى اينجا به فروش مى رسونى و مى گى محصولات من كاملا بدون مشكله و وقتى هم كه ازت خريدارى كردم يادته گفتى من خدمات بعد از فروش نمى دم و ايرباست خراب بود
دزدى و كثافت كارى واضح تر از اين بدبخخخخخت دزد
خدا لعنتت كرده 😲
امام على :
*هنگامی که از چیزی میترسی، خود را در آن بیفکن، زیرا گاهی ترسیدن از چیزی، از خود آن سخت تر است