CATC Pilot
  • CATC Pilot
  • 50.08% (معمولی)
  • بال آهنی - آسمان سوار
11 سال پیش
سلام خدمت mehornet عزیز ؛

سعی کردم به روش چند اپیزودی بهتون پاسخ بدم ،بنحوی که هریک رو به دلخواه اگر مطالعه میکردید به تنهایی پاسخگوی نوشتارتون بود ، اما وقتی کلمه "وقت بخیر" رو در انتهای "طومار" نوشتم، تصمیم گرفتم همه رو پاک کنم و در یک عبارت، تمامی مفاهیمی که تلاش به بیانش داشتم رو عرض کنم ...
عبارت مورد نظر ، نقل قولی از بنده حقیر سراپا تقصیر در مجمعیست که دوست داشتم در موردش هم با چشم دل و هم با چشم سر تأمل کنید!
البته دو بند از طومار مذکور رو قرار دادم که دوست داشتم با دید مطالعه حقیقت عشق و منطق اون رو بررسی کنید

نقل قول:

بنده سعی نمیکنم منطقی صحبت کنم ، این کاری هست که "باید" انجام بشه و الا همه دچار کیش شخصیت میشیم! سعی کنید زیاد غرق در احساس نباشید، چرا؟
انسان بعنوان اشرف مخلوقات یا بعبارتی "حیوان ناطق" که نطقش برگرفته از "بیان" نیست بلکه مرجع تأمل و تفکر هست ، در کنار اون روحی فنا ناپذیر مگر به امر حضرت حق تعالی داریم که دارای خصوصیاتی برتر است ، بعنوان مثال عشق، محبت، دلسوزی(انسانیت!) ! (بنا بر "انا لله و انا الیه راجعون" و اینکه "خداوند از روح خودش در کالبد ما دمید") ... لذا با ابزاری که خداوند به ما ارزانی داشته و آنچه که از ما خواسته (تحقیق و تفکر با قصد لقای او) ما "امکان" (دلیل استفاده از این کلمه ، "ممکن الخطا بودن انسان هست) این رو داریم که از احساس و عقل ،توأمان استفاده کنیم تا به سرمنزل مقصود برسیم ... به زبان خودمون صحبت کنم ! اینکار Performance زندگی رو بالا میبره 😉
هرکدوم از ما دارای خصوصیات خاص خودمون هستیم که برگرفته از ذات، سرشت، تربیت و محیط هست ... لذا نمیتونید بر این تصور باشید که همه اشخاص با شما هم نظر باشند و این نعمتیست خدایی

نقل قول:

برخلاف آنچه حضرتعالی تلاش داشتید تا به طور غیر مستقیم بنده رو انسانی فاقد درک احساسات ، فاقد فهم عشق پرواز و مایل به نشان دادن شخصیتی کذب خطاب کنید و در افعالتون از وندهای خودمانی! استفاده فرمودید تا کمی نشان نگاه از بالا به پایین باشه اما بنده شاید از خلبان 30 سال پرواز کرده ای که مثال زدید شاید!! عاشقتر باشم اما یادتون باشه که عشق ،مسلکی و آدابی نیست که هر نوپایی حتی "اسمش" رو ببره ...
کلمه "عشق" مختص به رابطه عبد و معبود هست ولاغیر، اما غلط مصطلحیست که معنا باخت و هر میل ، شور و دوست داشتنی رو با اون بیان کردن .... آنچه حقیقت هست "شیفتگی"ست .... اما آیا شیفتگی ما دلیل بر زایل کردن منطق برگرفته از حقیقت محرز نیست !

اما ...
همه پاسخ من به شما :

"در شهر نابینایان اگر بینایی وجود داشته باشه، همه اون رو به دروغگویی متهم میکنند!"

وقت شما بخیر
Every takeoff is optional. Every landing is mandatory