با عرض سلام خدمت شما
اول از همه جاي داره از حسن توجه شما كمال تشكر را نمايم
در خصوص پيشنهادات شما با كمال احترام بايد من هم چند مورد را در پاسخ عرض كنم
-خوشبختانه با توجه به سابقه فعاليت چندين ساله در بخش پروازهاي آنلاين،خدمت اكثر دوستان كه نام برديد ارادت داريم و مشكل خاصي هم نداريم و در پيشرفت تمامي دوستان و ايرلاين ايراني خودمان را شريك ميدانيم و باعث افتخار و سرافرازي ما خواهد بود.
-داشتن سرور اختصاصي تيم اسپيك قطعا خوب است ولي با اين تعداد اعضا و تازه كار بودن مجموعه ما ، ترجيح ميدهيم فعلا از امكانات تيم اسپيك 2 آيوائو استفاده كنيم تا در آينده با افزايش اعضا و گسترش دامنه عملياتي و آموزشي شركت نسبت به برقراري سرور تيم اسپيك مستقل اقدام نمائيم
-در رابطه با وبسايت بهتر بود شما بازديدي از فضاي داخلي سايت داشتيد سپس به صورت موردي ما را راهنمائي ميفرموديد،در حال حاضر سايت ما باگ خاصي ندارد و امكانات با سطح قابل قبولي به اعضا ارائه ميدهد كه بازهم با توجه به تازه كار بودن مجموعه هر روز به دنبال افزايش امكانات در حد توان براي كاربران هستيم
-ما در حال حاضر از PHPVMS استفاده ميكنيم و دليلي براي ورود به fsairlines نميبينيم هرچند شركت هاي بزرگ و معتبري همچون
پارميس از امكانات fsairlines استفاده ميكنند ولي شركت هاي معتبر و خوبي مثل
اتريش و يا
آفريقاي جنوبي هم از phpvms بهره ميبرند يا شركت خوب و بزرگ
بريتيش ايرويز از fsairlines استفاده نميكنند و ديتابيس و كلاينت مستقل دارند كه بازهم بر پايه php ميباشد
-خواهش دارم يكبار ديگر pdf تهيه شده را با دقت مطالعه فرمائيد چون ما بيس در تهران هم داريم و جهت اطلاع حضرتعالي بايد عرض كنم كه اكثر پرنده هاي ما بجز يك فروند MD و يك فروند BAE RJ100 بقيه همگي در تهران هستند و بيس هاي ما شامل تهران ، كرج (باري) ، چابهار ميباشد و قطعا در آينده با افزايش حجم پرواز و تعداد اعضاي فعال تعداد بيس ها و پرنده ها نيز افزايش خواهد داشت
-داشتن بخش آموزش بسيار ايده خوبيست ولي با نظر بعدي شما در تضاد است زيرا اگر قرار است جهت ورود آزمون گرفته شود پس شخص قطعا با دانش كافي وارد ميشود و بخش آموزش عملا تبديل به واحد تشريفاتي ميشود ولي آموزش افراد متقاضي ايده خوبي هست و جاي دارد در اينجا از شما و ساير دوستان عزيز كه انگيزه و زمان لازم براي اين كار را در اختيار دارند صميمانه درخواست همكاري نمائيم حضور دوستان علاقه مند به بحث آموزش باعث سرافرازي ما خواهد بود
در خصوص نام تهران اير هم عرض كنم كه در ابتدا قرار هم بر اين بود ولي بعدا ديديم تعدادي از دوستان حاضر در همين انجمن صحبت از راه اندازي اين ايرلاين دارند و خوب طبيعتا از نظر اخلاقي صحيح نبود كه ما اين نام را انتخاب نمائيم
-دوست عزيزم،ما به دنبال معروف شدن نيستيم و تنها به دنبال محيطي مطلوب براي علاقه مندان هستيم وگرنه به قول خود شما تعداد شركت هاي هواپيمائي مجازي بسيار زياد هست و هر شركت سياست هاي خود را دنبال ميكند ما هم مانند شركت هاي ديگر سياست خودمان را داريم ، سخت گيري نميكنيم و بي انظباطي و عدم رعايت قوانين را نيز تحمل نخواهيم كرد
** در هر حال از حسن توجه حضرتعالي تشكر ويژه اي دارم و براي تمامي شركت هاي مجازي كه باعث افتخار هر ايراني است آرزوي موفقيت و سربلندي دارم بازهم از اينكه نظرات خودتان را مطرح فرموديد تشكر مينمايم.
موفق باشيد
ویرایش بوسیله کاربر
11 سال پیش
|
دلیل ویرایش: نامشخص