با سلام
آقای مرصی عزیز مرسی از این که نظر خودتان را بیان کردید.
من کاملا با شما موافق هستم ، این شبکه از حالت تفریحی خارج شد ، و در حال حاظر به یک منبع در آمدی برای صاحبان جدید آن شده است .
و اما برگردیم سر بحث خودمان . از نظر نرم افزاری می تونم بگم که در حال حاظر 75 % امکانات شبکه اف اس ایرلاینز را در سیستم جدید شبیه سازی کردیم و کماکان در حال توسعه دادن آن هستیم . و به زودی اطلاعات دقیق و کامل تری از آن را در اینجا می زاریم و حداقل یکی از خوبی های آن این است که دیگر کاربرانی که در ایران قرار دارند با مشکل "قندشکن " مواجه نیستند .😂
اطلا ما برای چی در شبکه اف اس ایرلاینز پرواز میکنیم ؟ برای ثبت پرواز خود ، مقایسه نحوه پرواز خود با دیگران و در نهایت مقایسه شرکت های حاظر در اف اس ایرلاینز
و ... .
یکی دیگر از بدی یا خوبی های این سیستم جدید این است که ، مانند اف اس ایرلاینز هر کسی نمی تواند برای خود شرکت ثبت کند و فقط 2 نفر خلبان داشته باشد.
البته فراموش نکنیم که اف اس ایرلاینز متشکل از 5-6 نفر برنامه نویس و یک تیم هست ، اما ما در حاظر فقط 2-3 نفر هستیم .
این بحث از نظر نرم افزاری بود ، اما مهم ترین بحث آن بر میگردد به کاربران و مدیران شرکت ها ! [dangerpc]
در نهایت تشکر میکنم از تمامی کسانی که نظرات خود را بیان کردند و همچنان منتظر بیان نظرات بقیه دوستان عزیز هستیم @};-
موفق باشید
Let's see... altitude: 21,000 feet. Speed: 520 knots. Level flight. Course: zero-niner-zero. Trim and mixture: wash, soak, rinse, spin
حباب ها هميشه قرباني هواي درونشان مي شوند