Ebrahim Sabih
  • Ebrahim Sabih
  • 59.64% (معمولی)
  • بال نقره ای - شاهین نشان شروع کننده موضوع
11 سال پیش
شما بزرگوارید آقای خویی @};- . . .

خوشحالم که تو انجمن بزرگ - سالم و پر محتوای ایرانسیم هستید و یک بار دیگه به شما خوش آمد میگم [approve] . . .

از این نظر میگم پر محتوا چون دلیل دارم و دلیلش اینه که انسان های با تجربه - خلاق و خدمت گذاری مثل شما در این انجمن هستند که باید همه و همه

برای بهتر شدن - به روز شدن و کامل شدن شبیه ساز ایران زمین تلاش کنیم و حصرت کشور های دیگرو نخوریم . . .

به امید بهتر و بهتر شدن شبیه ساز پرواز ایران [loveiran] . . .
mhkhoyfs
  • mhkhoyfs
  • 50.16% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر سوار
11 سال پیش
سلام

جناب صبیح شما بزرگوارید

ولی دوست دارم همین جا از دوستان تقاضا کنم من تنها هفته ی آینده شهرکرد هستم و بارها گفتم دیگر نمی توانم شبیه ساز را ادامه بدهم،و دوست دارم این ترافیک را در اختیار دوستان قرار دهم،مطمئنم نظیر آن را نخواهید دیدوالبته در کنار ایتن پک هایی در اختیارتان قرار می دهم که با موجودی تمام به اصطلاح فروشگاههای الحاقی برابر است.

ویرایش مدیر: قوانین سایت بند 8

اگر سوالی بود با همراه بنده این هفته تماس بگیرین،قبلش هم حتما پیامک بدین.....

روز خوش
Ramin
  • Ramin
  • 53.78% (معمولی)
  • بال ایرانسیم
11 سال پیش
سلام به دوست عزیزم@};-
تشکر فراوان از راهنمایی شما [merci]

به نظر من ترافیک ایرلاین ها به محیط شبیه ساز پرواز روح میدهد ،و هرچقدر این ترافیک به روز تر باشد محیط شبیه ساز نیز به همان نسبت طبیعی تر ولذت بخش ترمی شود ، ترافیک قبلی شما از نظر کیفیت و دقت در نوع خود بی نظیر بود[10of10]
mhkhoyfs
  • mhkhoyfs
  • 50.16% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر سوار
11 سال پیش
ز لینک زیر 743 ماهان را دانلود ودر پوشه aircraft کپی کنید.در ترافیک هر دو فروند گنجانیده شده و پرواز های حج را انجام می دهند ولی به دلیل عجله بنده فراموش کردم،فایل aircraft آنها را اضافه کنم.

http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.cgi?key=b50ae9e3edb2ef2afeabf95b44a8cc0d 
Co-pilot
  • Co-pilot
  • 54.84% (معمولی)
  • بال نقره ای - شاهین نشان
11 سال پیش
جناب آقاب خویی از چه طریقی میشه ترافیکتون و دریافت کرد ؟ 😄 ندیده دوستدارش شدیم [approve]