خب حالا دوست عزیزم دلایل بنده را جهت عصبلنیت از کارتون بشنوید:
آپدیت ترافیک دوست خوبم جناب عرفانیان کار من بود نه R.Naseri و دلیل عصبانیت ایشون از شما هم اینه چرا کار دیگران را به نام ایشون آپلود کرده اید و اگر جنابعالی یه سرچ کوچیک و کمی دقت می فرمودین به این مساله پی می بردین.
2-نمی خوام از خودم تعریف کنم ولی دوست گلم من اولین ایرانی بودم که Tu-154 را با اون پینت کیت سختش پینت زدم به این بیفزایید 747 پی ام دی جی به صورت Real photo repaint که در دنیا بینظیرن و همین کیفیت عالی باعث شد هواپیمایی مجازی ماهان از مدل Bae aerosoft استفاده می کردند از ریپینت بنده استفاده کنند.
دوست خوبم این فوکر 50 را که جناب عالی عکسش رو زدین پایینی Realphotost ته استفاده از یک طیف رنگ ثابت،دوستان می توانند با سرچ نام بنده مشاهده کنند که 50 ریپینت بنده بیش از 30000 بار دانیود شده است انتونوف 140 را هم که عکسش را اضافه فرمودید ریپینت بنده است که در ترافیک موجود است.
ضرب المثلی داریم ما که بعد از شالها گدایی عزیز دیگه شب جمعه را فراموش نمی کنیم.من با تماام مراکز دسیپچ شرکتهای هواپیمایی ایران تماس گرفتم هیچ کدام پلن درست حسابی در اختیار هیچ کس قرار نمی دهند و این فلایت پلن هایی که بنه استفاده کرده ام کار همکار عزیزم Jeroen Eekhof از هلند هست و به جرات بهترین و کاملترین پلنی خواهد بود کهدر دنیای مجازی قابل مشاهده هست.
شما فرمودین:
2.فلایت پلن ها برگرفته از پرواز های روزانه فرودگاه ها که 100% واقعی و طبیعی هست.
3.کیفیت مدل های انتخاب شده + کیفیت بازنقش ها.
همین جا عرض خواهم کرد بیش از 80 درصد هواپیماهای شما ریپینت های بنده خواهد بود اگر مدعی کیفیت باز نقش هستید
مورد بعدی:
دلیل پاک شدن این ترافیک از فلایت سیم هم اکر لینک را مشاهده فرمایید نادیده گرفتن حقوق گپی رایت هست.
و دیگر اینکه دوست خوبم بنده که ساعتها وقت برای ریپینت صرف می کنم و آن را در فلایت سیم آپ میکنم هیچ احتیاجی به اظهار وجود کردن ندارم چرا که چیزی جز کمینه حقوق خود ندارم.
مورد آخر همه ما دوست و ایرانی هستیم و برای هم قابل احترام.
موفق و سربلند باشید
دکتر محمد حیدری خویی
راستی من یادم رفت بهتون بگم , آقای حیدری خویی بنده 3 - 4 تا ایمیل برای شما فرستادم قبل از آپلود کردن ولی هیچ جوابی از جانب شما دستم نرسید . . .
بنده هیچوقت حق و حقوق کسی رو ضایع نکردم و نخواهم کرد , بنده ترافیک رو به اسم شما در فلایت سیم آپلود کرده بودم و درخواست خودتون بود پس
دلیل حذف کردنش چی بود (کپی رایت) ؟ ؟ ؟ که حق و حقوق سازنده کاملا رعایت شده بود در همه جا حتی در این انجمن که خیلی ها برای اولین بار بود
اسم شمارو میشنوند و شمارو نمیشناسند . . .
من نمیدونستم و تا جایی که متوجه شدم آپدیت ترافیک به نام R.Naseri بود و ایشون این تایپیک رو گذاشته بودند , ولی ایشون انقدر بی تربیت و بی ادب
هستند که بلد نیستند و نمیدونن که چطور یک مثاله رو با زبان خوش عرض کنند (همه بد و بیرا و توهین بلدن) ولی مهم اینه که کی با شعور و کی بیشعور
هست . . .
خوب پس تا اینجا آقای raspian300 هیچ کاره هستند و هر دو کار مال شما بوده و هست , و این فقط یک اشتباه ناخواسته بود در مورد آپدیت مهرآباد . . .
و موضوع دوم اینکه آقای حیدری خویی من هیچگاه نگفتم کارهای شما خدایی نکرده ضعیف و بی کیفیت هست , من فقط خواستم به شما ثابت کنم
ادعای من در مورد ترافیکم بی مورد و بی اثاث نیست و اینجور نیست که شما می فرمایید 85% بازنقش های ترافیک کار خودم و 10% بازنقش های ایرانی
توسط خارجی ها و 5% بازنقش های شماست که انشاالله هر موقع کار تمام شد خودتون بهش پی میبرید و هر هواپیمارو با ریجستر خودش بازنقش کردم
که البته با از لحاظ کیفیت با ریپینت های شما زمین تا آسمون فرق میکنه و خیلی با کیفیت تر هست . . .
بنده هم خیلی ریپینت های Photo Real و سختی زدم که Photo Real زدن هم باید در چهاچوب خودش باشه که کار بی عیب و نقص باشه که بیشترشون
برای اولین بار این بازنقش در تمام دنیا زده میشد مٍثل بازنقش نارنجی رنگ فوکر 50 کیش ایر مٍثل A320 آتا مثل BAe-146 تابان مثل یاک 42 فارس ایر قشم
با اون تکسچر روسی پیچیده و سختش و . . . که خیلی هاشو تو سایت نگذاشتم و بنده
پس آقای حیدری خویی واقعا ازتون ممنونم بابت پاک کردن آپدیت مهرآباد در فلایت سیم . . .@};-