Ramin
  • Ramin
  • 53.78% (معمولی)
  • بال ایرانسیم
11 سال پیش
باسلام خدمت شما آقای محمد حیدری خویی عزیز @};-

ترافیکی که شما طراحی کردید برای ایران ،در اجرایMy Traffic X 2013 تداخل ایجاد میکنه:-k
mhkhoyfs
  • mhkhoyfs
  • 50.16% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر سوار
11 سال پیش
سلام
من متوجه نشدم سوال بود یا خبر!!!!!!!

البته من این رو برای 2004 ساختم ولی دوستانی که تمایل دارند کاملترین ترافیک دنیا را هم داشته باشند به جای محصولات تخییلی مثل AI2013 می توانند با ایمیل بنده مکاتبه فرمایند.

ترافیک بنده کاملترین ترافیک چه ازلحاظ کیفیت بصری هواپیماهه،ریپینت ها،فلایت پلن ها، و جدیدتریم مدل هواپیما ها از جمله SSJ100و747/800,787,CRJ100,ATR 72/600........... می باشد برای این ترافیک نیاز به جدیدترین ورژن فرودگاه امام هم هستید

[email protected]
Ramin
  • Ramin
  • 53.78% (معمولی)
  • بال ایرانسیم
11 سال پیش
ارسال شده توسط : mhkhoyfs 

سلام
من متوجه نشدم سوال بود یا خبر!!!!!!!

البته من این رو برای 2004 ساختم ولی دوستانی که تمایل دارند کاملترین ترافیک دنیا را هم داشته باشند به جای محصولات تخییلی مثل AI2013 می توانند با ایمیل بنده مکاتبه فرمایند.

ترافیک بنده کاملترین ترافیک چه ازلحاظ کیفیت بصری هواپیماهه،ریپینت ها،فلایت پلن ها، و جدیدتریم مدل هواپیما ها از جمله SSJ100و747/800,787,CRJ100,ATR 72/600........... می باشد برای این ترافیک نیاز به جدیدترین ورژن فرودگاه امام هم هستید

[email protected]

سوال بود دوست عزیز،معمولا ترافیک ها با هم تداخل دارن[study]
mhkhoyfs
  • mhkhoyfs
  • 50.16% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر سوار
11 سال پیش
بله ترافیک ایران اون را باید حذف کنید ولی به نظرم از تذافیکهای ساخت شرکتها استفاده نکنید.
Ebrahim Sabih
  • Ebrahim Sabih
  • 59.64% (معمولی)
  • بال نقره ای - شاهین نشان شروع کننده موضوع
11 سال پیش
ارسال شده توسط : mhkhoyfs 

سلام خدمت دوستان گلم

بنده دکتر محمد حیدری خویی هستم روزگاری یک سیمر حرفه ای!!!!!!!!بعد از اینکه می خواستم سیم را کنار بگزارم تصمیم گرفتم که ترافیکی که مدت 6 سال روش کار کرده بودم را دراختیار دوستانم قرار بدم که به جرات بهترین ترافیک دنیاست چه از لحاظ آپدیت بودن فلایت پلن ها و چه از لحاظ نوع هواپیماها بعد از اینکه هر کار کردم نتونستم حجم 10-20 گیگا بایتی آپلود کنم تصمیم گرفتم ترافیک ایران را تا حد ممکن حجمش را کم کنم مثلا اگه ده هواپیمای متفاوت از یک نوع ریپینت استفاده می کنند تنها یک ریپینت در پک قرار بدم برای ده هواپیما،کار ریپینت اکثر هواپیماهم کار خودم بود دوستانی که تا حدی به سایتهای مرجع دانلود اد آن آشنا هستند حتما کاهای منو دیدند که بدون اینکه بخوام تعریفی کنم جزئ بهترینها هستند.

حالا بعد این مقدمه برسم سر اصل مطلب:

http://www.aerospacetalk.ir  , ودر تاپیکی به عنوان" کاملترین ترافیک هوایی ایران" آپدیت کردم و همن جا نکاتی را ذکر کردم که بد نمی بینم اینجا تکرارشون کنم:

ا توجه به درخواست دوستان و عدم وجود ترافیک کاملی از خطوط هوایی ایران برای شبیه ساز برآن شدم تا ترافیکی را که برای خودم آماده کرده بودم جهت استفاده ی سایر دوستان آپلود کنم.برای اینکه سایز برنامه تا حد کافی کم بشه از یک ریپینت برای هواپیماهای مشابه با رجیستر متفاوت استفاده کرده ام(البته برای خودم اینگونه نیست و از ریپینت خاص هر رجیستربهره برده ام) مثلا برای ایرباسهای A306ایران ایر از یک زیپنت برای IBA/IBC/IBDو برای IBB نیز از یک ریپینت مجزا دیگر استفاده کرده ام،

شرکتهای هواپیمایی:
Iran Air:A306,A30B,A30F,A313.A320,B742,B741,B74S,F100,MD82
Mahan Air:A343,A306,A30B,A313,A320,B743,BAe,Rj
Kish Air:MD82/83,F100
Zagros:MD82/83
Caspian:MD82/83
Meraj:A306,A320
Iran Air Tour:MD82/83
Qeshm Air:A306,A320,F100,F50
Naft:F10,F50
Taban Air:MD88
Atrak Air:A320
Iran Aseman:A343,F100,B727,AT72
Ata Air:A320,MD82/83
Sepahan Air:Iran 140
Iran Government:B703,B732,JetStar II
Iran Civil Aviation Organization:Falcon 20C

فقط خواهشا به نکات زیر توجه کنید:

چون کار ریپینت بیش از 95 درصد این ترافیک کار خودم هست و بسیاری از آنها در هیچ سایتی آپلود نشده از آپلود بدون اجازه انها خودداری کنید!!!!!!لطفا و حتما!!!!!ضمنا فروش این پک تحت هر شرایطی ممنوع است،چون می خواستم می تونستم این پک را در اختیار فروشگاههای اینترنتی قرار بدم همون کاری که 3 سال پیش کردم و یک پک بسیار ساده تر از این را در اختیار یکی از این فروشگاهها قرار دادم البته بدون چشمداشتی بعدا همون را با قیمت بالایی فروختن پس...

دوستانی که توانایی تبدیل این ترافیک به فایل EXE را دارند خواهشا این ترافیک بی نظیر را به فایل EXE تبدیل کرده و با در نظر گرفتن حقوق کپی رایت آن را در یکی از سایتهای FLIGHTSIM یا AVSIM آپلود کنند،خودم چندتا از ریپینت ها را در FLIGHTSIM آپ کرده ام.

با توجه به کامل بودن این ترافیک هرگونه ترافیک مربوط به ایران را که قبلا بر روی شبیه سازتان نصب کرده اید حذف کنید.

در صورت آپدیت شدن فلایت پلن هر ایرلایین آپدیت آن را در همین سایت قرار خواهم داد.

دوستانی که از برنامه پروازی شرکتها مطلع هستند می توانند برای هر چه بهتر شدن ترافیک با بنده همکاری کنند.

با اجازه جناب طالب زاده دوستان عکسهای خود از این ترافیک در فرودگاههای داخلی و خارجی را اینجا قرار دهند.

مدتی نگذشت که یکی از دوستان ازم در خواست کردند این ترافیک را در aerocenter.ir قرار بدن که منم گفتم به شرط حفظ حقوق پدید آورنده مشکلی نداره که انصافا همین کار را هم کردند.

ولی چیزی که بنده رو ناراحت کرده کار دوستانم در اینجاست یکی آپدیت سینری را در فلایتسیم میزاره به نام خودش و می گه از یه سایتی پیداکرده یکی مدعی ترافیک نابه!!!!!!!!

یه جایی خوندم جناب عرفانیان گفتند این اولین و آخرین کار من بود !!!و دلیلش هم چیزی جز نادیده گرفتن زحمات دیگران نیست.

کمی به خودمان احترام بگذاریم.
روز خوش

با سلام خدمت آقای محمد حیدری خویی عزیز به ایرانسیم خوش آمدید . . .@};-

جا داره که اول از ترافیک خوبتون تشکر کنم و اینکه در راه خدمت به شبیه ساز ایران زمین گام بر میدارید یک دنیا تشکر . . .@};-

1.بنده مهماندار ابراهیم صبیح (Ebrahim Sabih) هستم و بنده بودم که آپدیت فرودگاه مهرآباد شاهین عرفانیان توسط آقای R. Naseri تو سایت

FLIGHTSIM قرار دادم , البته قبل از قرار دادن این آپدیت تو سایت به شاهین جان زنگ زدم و از اون اجازه گرفتم و شاهین جان لطف کرد موافقت کرد

و بعد به اسم سازنده اصلی و آپدیت کننده تو سایت قرار دادم تا حق هیچکس ضایع نشه + تصویر:

UserPostedImage

2.بنده بودم که ترافیک شمارو تو سایت FLIGHTSIM قرار دادم به این دلیل که خودتون گفته بودید (بچها اگر کسی تونست این بسته رو با حفظ

حقوق سازنده بزاره تو یکی از سایت های FLIGHTSIM یا AVSIM ممنون میشم
) بنده هم با حفظ نام شما در همه جا چه در تصاویر چه در سایت

FLIGHTSIM چه در این انجمن واین کارو کردم و هیچ جا نام از خودم نبردم , نمیدونم چرا این ترافیک بعد از چند روز از سایت FLIGHTSIM حذف شد؟؟؟

فقط بلد نبودم ترافیکتون رو به فایل exe تبدیل کنم شما به بزرگی خودت ببخش , انشاالله یاد میگیرم...[blackhee] 😁

UserPostedImage

3.بله بنده مدعی هستم و اینجا هم میگم ترافیکم خیلی نابه به دلایل زیر:

1.ریپینت یا بازنقش های 100% طبیعی و مثل واقعیت.

2.فلایت پلن ها برگرفته از پرواز های روزانه فرودگاه ها که 100% واقعی و طبیعی هست.

3.کیفیت مدل های انتخاب شده + کیفیت بازنقش ها.

4.کامل بودن ترافیک و دریق از یک ایرلاین حتی اگر یک هواپیما داشته باشد.

خوب حالا دلایل تصویری:

UserPostedImage

UserPostedImage

البته نا گفته نمونه بعضی از بازنقش های ترافیک من کار خوب شما هم هست . . .@};-

امیدوارم ناراحتیتون برطرف شده باشه . . .