Majid
  • Majid
  • 54.16% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر نشان
10 سال پیش
ارسال شده توسط : REZAAKBARI 

سلام خدمت دوستان و اساتید ایرانسیم
قبل از ار چیز بابت طرح این سوال در اینجا معذرت میخوام و هم چنین از استاد گرامیکه زحمت این پینت رو کشیدند تشکر میکنم.
بنده حدود یک سال هست که پک a320 x رو نصب کردم.اما مثل بقیه دوستان مشکل تراتل و رادر تو کیبورد رو دارم.
فایلی که تو وبلاگ naras عزیز هست رو دانلود کردم و مشکل تراتل کاملا حل شد.
اما...
مشکل رادر بدلیل اینکه من از لپ تاپ استفاده میکنم و سیستم من هم نام پد نداره و تو اون آموزش هم برای رادر براساس کلید های نام پد توضیح داده و بندا هواپیمارو کلا با نشانگر های کیبورد هدایت میکردم،حسابی به مشکل خوردم.
خواهشا کمک کنید!!
با تشکر

سلام
برای حل این موضوع راه حل های زیادی ارائه شده اما بهترین متد استفاده از این روشی هست که شخصا از اون استفاده میکنم و تا الان به مشکلی بر نخوردم ، برای اینکه نتیجه بهتری حاصل بشه پیشنهاد میکنم از Airbus X Extended ورژن 1.15 و یا آخرین ورژن که 1.16 هست به همراه آپدیت مربوطه استفاده کنید ، چون Aerosoft در این دو ورژن قابلیت استفاده از Keyboard Throttle رو اعمال کرده اما در مورد Rudder ماجرا فرق میکنه و شما باید اونو از طریق دیگه ای اعمال کنین، برای اینکار پیشنهاد میکنم اصلا از کیبورد استفاده نکنید و به جای اون از گیم پد استفاده کنید حتی گیم پد های معمولی هم برای این کار کفایت میکنه...

1-اولین برنامه ای که شما نیاز دارید ماژول معروف FSUIPC هست ورژن 4.7 و بالاتر (ریجیستر شده یا غیر رجیستر تفاوتی نمیکنه) از لینک زیر دانلود ونصب کنید و بعد از نصب شبیه ساز رو حتما اجرا کنید تا نصب به صورت کامل انجام بشه:

دریافت فایل 

2-به لینک زیر مراجعه کنید و این فایل های ماژول مربوطه رو دانلود کنید:

دریافت فایل 

بعد از اینکه فایلهارو از zip خارج کردید INSTRUCTIONS که بصورت یک pdf هست رو حتما با دقت بخونید و مرحله به مرحله انجام بدید .
این ماژول ها هم بر روی کیبورد و هم بر روی گیم پد ها قابل اعمال هستن نحوه ی ست کردن در هر دو کامل توضیح داده شده ، من پیشنهاد میکنم که برای Throttle هم از روشی که توضیح داده شده استفاده کنید.
موفق باشید.....
aridorri
  • aridorri
  • 50.02% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر یار
10 سال پیش
سلام دوست عزیز ببخشید سه لینکی که اول داده بودید کار نمی کند می گوید لینک غیر فعال است لطفا اگر می شود برای من بفرستید ممنون
nctd
  • nctd
  • 50.04% (معمولی)
  • بال چوبی شروع کننده موضوع
10 سال پیش
ارسال شده توسط : aridorri 

سلام دوست عزیز ببخشید سه لینکی که اول داده بودید کار نمی کند می گوید لینک غیر فعال است لطفا اگر می شود برای من بفرستید ممنون

سلام دوست عزیز ممنون از اینکه اطلاع دادید لینکها اصلاح شدند.
Kian.Brn
  • Kian.Brn
  • 50.02% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر یار
10 سال پیش
سلام برادر.
آقالینکا خرابن خواهش می کنم اصلاح کنید
just allah
  • just allah
  • 50.02% (معمولی)
  • بال آهنی - آسمان سوار
10 سال پیش
آقا لینو دانلود بازنقش 321 خرابه میشه لطف کنید یک جای دیگه آپلود کنید ؟