faraz
  • faraz
  • 57.14% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر سوار
15 سال پیش
با سلام
به نظر من اگر یک سیستم اطلاع رسانی از طریق ایمیل وجود داشت خیلی بهتر بود ، و نحوه کار سیستم هم به این صورت بود که کاربران فقط ایمیل خود را وارد کنند و سپس هر بروز رسانی در سایت انجام می شد ، به ایمیل کاربران ارسال شود .
و اگر Feed RSS را برای سایت دیوژن و این انجمن راه اندازی می کردید ، خیلی کمک به انتقال آخرین اخبار دیوژن و آخرین ارسال های انجمن می شد.
UserPostedImage 

با تشکر
موفق باشد @};-
Let's see... altitude: 21,000 feet. Speed: 520 knots. Level flight. Course: zero-niner-zero. Trim and mixture: wash, soak, rinse, spin

حباب ها هميشه قرباني هواي درونشان مي شوند
Touradg
  • Touradg
  • 100% (عالی)
  • مدیریت شروع کننده موضوع شبیه ساز: Prepar3D 5.3
15 سال پیش
سلام فراز جان
هر دو در سایت وجود داره.برای RSS از لینک http://forum.iransim.ir/default.aspx?g=rsstopic&pg=active  می تونی استفاده کنی.
برای اشتراک عناوین (Subscription) کافیه تا هر عنوانی رو که مایل هستی در جریان تغییراتش باشی از منوی "انتخابها" یکی از 2 گزینه رو انتخاب کنی.

برای RSS یک آیکن میذارم تا پیدا کردنش راحت تر بشه.

متشکر
PC Flight Simulation Geek Since 1998
faraz
  • faraz
  • 57.14% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر سوار
15 سال پیش
Touradg نوشت:

سلام فراز جان
هر دو در سایت وجود داره.برای RSS از لینک http://forum.iransim.ir/default.aspx?g=rsstopic&pg=active  می تونی استفاده کنی.
برای اشتراک عناوین (Subscription) کافیه تا هر عنوانی رو که مایل هستی در جریان تغییراتش باشی از منوی "انتخابها" یکی از 2 گزینه رو انتخاب کنی.

برای RSS یک آیکن میذارم تا پیدا کردنش راحت تر بشه.

متشکر

با تشکر از رسیدگی شما 👍
اما این Subscription در سایت دیوژن وجود دارد ؟

موفق باشید @};-
Let's see... altitude: 21,000 feet. Speed: 520 knots. Level flight. Course: zero-niner-zero. Trim and mixture: wash, soak, rinse, spin

حباب ها هميشه قرباني هواي درونشان مي شوند
Touradg
  • Touradg
  • 100% (عالی)
  • مدیریت شروع کننده موضوع شبیه ساز: Prepar3D 5.3
15 سال پیش
بله فراز جان ولی فعلاً دسترسی عمومی نداره.انشالله در آینده خیلی نزدیک فعال میشه.
PC Flight Simulation Geek Since 1998
maryam
  • maryam
  • 66.72% (دوستانه)
  • بال نقره ای - شاهین نشان
13 سال پیش
گشتم تا این پست را پیدا کردم تا بگم که خیلی انجمن سوتو کور شده هر دفعه عناوین فعال رو زدم هیچی نیومد ولی اگه هر دفعه یه مناظره ای ایجاد شه فک کنم کنم بهتر شه که دله منم برای یک جر و بحث حسابى تنگ شده
سنگی که طاقته ضربه های تیشه را ندارد تندیسه زیبایی نخواهد شد

کاربرانی که در حال مشاهده موضوع هستند