سلام بِرار جان ! خوش اومدی ! میگن مهمون حبیب خداست ! الان هم که دوران دید و بازدید عیده ! بفرما چای و شیرینی در خدمتتون باشیم ( آجیل گرونه ، نخریدم ! ) راستی قبل از اینکه تشریف ببرید یک سوال بپرسم ! سنری فرودگاه سبزوار رو از کجا پیدا کردید ؟!؟ سلام برادر [bowing] @};- راستش سنری فرودگاه سبزوار ساخت آقای یوسف کلانتری هستش و اولین بار فکر کنم که در Flightsim دیدمشاما به این خاطر که همراه با سنری شهر بود حجمش حدودا 200MB میشد به همین خاط خودم فایل های مخصوص به منظره فرودگاه رو جدا کردم، چند تا عکس هم ازش گرفتم و برای برادر حسین فرستادم تا بذاره تو وبلاگش http://microsoft-flight.blogfa.com/post-890.aspx البته آقای کلانتری منظره فرودگاه مشهد رو هم ساخته اند که به نظرم بهترین و دقیق ترین منظره ای هست که برای فرودگاه مشهد طراحی شدهورژن 3 فرودگاه مشهد در فلایت سیم هست
سلام بِرار جان ! خوش اومدی ! میگن مهمون حبیب خداست ! الان هم که دوران دید و بازدید عیده ! بفرما چای و شیرینی در خدمتتون باشیم ( آجیل گرونه ، نخریدم ! ) راستی قبل از اینکه تشریف ببرید یک سوال بپرسم ! سنری فرودگاه سبزوار رو از کجا پیدا کردید ؟!؟
شب بخیر ... [center]چند تصویر از دو پرواز فوق سبک اخیر اطراف فرودگاه های LHPP و EDGC
شب بخیر ... [center]چند تصویر از دو پرواز فوق سبک اخیر اطراف فرودگاه های LHPP و EDGC میگم امید نمیخوای دست از سر این بیچاره بر داری ها[blackhee] [blackhee]
ایرانسیم - اولین سایت مرجع شبیه ساز پرواز در ایران از کوکی ها استفاده می کند. با ادامه مرور این سایت، با استفاده ما از کوکی ها موافقت می کنید. جزئیات بیشتر بستن