OMIDSIM
  • OMIDSIM
  • 50.92% (معمولی)
  • بال طلایی - عقاب سوار شروع کننده موضوع
10 سال پیش
با عرض سلام

گروه Lion Heart Creations هم اکنون در مراحل ابتدایی ساخت مدل حرفه ای افزونه فوکر 100 باری شبیه ساز های مایکروسافت ایکس و پرپیرد است . اطلاعات چندانی درباره این پروژه وجود ندارد و صرفا به انتشار چند قطعه عکس اکتفا شده .

UserPostedImage

UserPostedImage

برگرفته از Aerospacetalk.ir
Mohammad Sadeq
  • Mohammad Sadeq
  • 50.18% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر نشان
10 سال پیش
برادر ممنون
ولی خدا کنه مثل فوکر 100 دیجیتال اویشین نباشه چون که کاکپیت 3 بعدی نداشت و خیلی بیخود بود *******
به نظر من میرفتند روی کاکپیت 3 بعدی دیجیتال اویشین بهتر بود .... نه دوستان؟

فقط مثل اون ضرب المثل نشه که میگه : تا گوساله گاو شود ،دل صاحبش آب شود ----- منظورم این هست سریع جمع و جور کنند وبدهند بیرون نه که 2 ،3 سال طول بکشه@};- @};- @};-
OMIDSIM
  • OMIDSIM
  • 50.92% (معمولی)
10 سال پیش
ارسال شده توسط : Mohammad Sadeq 

برادر ممنون
ولی خدا کنه مثل فوکر 100 دیجیتال اویشین نباشه چون که کاکپیت 3 بعدی نداشت و خیلی بیخود بود *******
به نظر من میرفتند روی کاکپیت 3 بعدی دیجیتال اویشین بهتر بود .... نه دوستان؟

فقط مثل اون ضرب المثل نشه که میگه : تا گوساله گاو شود ،دل صاحبش آب شود ----- منظورم این هست سریع جمع و جور کنند وبدهند بیرون نه که 2 ،3 سال طول بکشه@};- @};- @};-

سلام ، صادق جان به همین راحتی که نیست برند روی تری دی دیجیتال اویشن !

اصلا اگر دیجیتال اویشن ( که ظاهرا منحل شده ! ) اجازه ی استفاده از اون مدل رو بهشون بده و بعد تازه باید بیان هزینه ی گزافی صرف خرید مدل از دیجیتال اویشن بکنند ....

گمونم اینطوری راحت تر و سریع تر باشند .

البته خوب تولید یک محصول خیلی خوب و فوق العاده در سطح PMDG زمان زیادی نیاز داره ، اگر بخوان سریع جمع کنند ممکنه محصول بی کیفیتی ارائه بدن ، البته امیدوارم اگه قراره طول بکشه بخاطر مسائل جانبی طول نکشه
OMIDSIM
  • OMIDSIM
  • 50.92% (معمولی)
9 سال پیش
امروز Air Daily X ، در جستاری جدید طراحی کاکپیت مجازی این افزونه را تایید کرد . همچنین در ضمیمه جستار مذکور تصاویری قرار داده شده بود که حاکی از پیشرفت پروژه در طراحی مدل خارجی ، اعم از طراحی ارابه های فرود بود .

پ.ن : اگه بدونید چه چیز وحشتناکیه مثل من سر به بیابون میزارید !