MD man
  • MD man
  • 0% ()
  • بال برنزی - کبوتر یار شروع کننده موضوع
9 سال پیش

دوستان احتمالا در یوتیوب ویدئوهای بسیار جذاب edetroit را دیده اید شخصی که بخاطر پنل های 747 و 737 اش معروف است پنل هایی که نزدیک به 99 درصد به واقعیت شبیه هستند. ازونجایی که این شخص هیچ تمایلی برای در اختیار گذاشتن پنل هاش به بقیه نداره با وجود درخواست های بسیار بزرگ جتی توسط شرکت های تخصصی مربوطه به نظر من خیلی خوبه از کارش الگو برداری بشه و در ایران هم این نوع پنل ها تولید شوند. فکر میکنم با بالاترین قیمت ها خریداری شوند این پنل ها
لازم به ذکره پنل 747 رو بر اساس RFP و ایرباس 310 رو بر اساس HNAC میزنه
ma_heravi
  • ma_heravi
  • 0% ()
  • بال برنزی - کبوتر سوار
9 سال پیش
با سلام و درود
بسیار کار معرکه ای هست

نمونه از کار آنها در این مورد :

و صفحه رسمی انها در یوتیو..ب

https://www.youtube.com/channel/UCaKkj8BE70laJCtFgdObi7w

سپاس
EP-IBB

UserPostedImage
mehornet
  • mehornet
  • 64.9% (دوستانه)
  • بال ایرانسیم
9 سال پیش

سلام خدمت همه @};-

این پنلها خیلی خوب هستن ولی فقط در fs2004 کارایی مطلوب دارن ، و fsx ساپورتش نمیکنه .

اگر 3d با کیفیت بالا طراحی بشه میتونه حس واقعی رو هم داشته باشه .

افکتهای به کار رفته از لایت تا ابر و شاکویو روی پرنده همه ادان هستن و کارایی fs2004 رو جادویی میکردن ، فکر کنم از این افکتها بشه برای fsx هم استفاده کرد .
MAHDI MHR
  • MAHDI MHR
  • 50.02% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر نشان
9 سال پیش
ارسال شده توسط : mehornet 

سلام خدمت همه @};-

این پنلها خیلی خوب هستن ولی فقط در fs2004 کارایی مطلوب دارن ، و fsx ساپورتش نمیکنه .

افکتهای به کار رفته از لایت تا ابر و شاکویو روی پرنده همه ادان هستن و کارایی fs2004 رو جادویی میکردن ، فکر کنم از این افکتها بشه برای fsx هم استفاده کرد .

در مورد افکت ها باید بگم که فکر میکنم فعلا باید منتظر نسخه نهایی P3D باشیم، این طور که به نظر میرسه لاکهید مارتین قراره قابلیت پشتیبانی از DirectX 12 و اجرا در ویندوز 10 رو به شبیه سازش اضافه کنه
در این صورت از نظر گرافیکی شبیه ساز بسیار قدرتمندی خواهد شد و میشه افکت های فوق العده ای رو درش استفاده کرد
OMIDSIM
  • OMIDSIM
  • 50.92% (معمولی)
  • بال طلایی - عقاب سوار
9 سال پیش
ارسال شده توسط : mehornet 

سلام خدمت همه @};-

محسن جان یک پک معروف و فوق العاده از افکت ها برای سری ایکس هم وجود داره ... فکر کنم خودتون اسمشو بدونید .. حقیقت به ذهنم نمیرسه اسمش چی بود