ma_heravi
  • ma_heravi
  • 0% ()
  • بال برنزی - کبوتر سوار شروع کننده موضوع
9 سال پیش
با سلام و درود

خلل های هواپیما های شبیه ساز رو به پرشدن میباشد .

ایرباس 330 - CRJ از ایروسافت محصولاتی هستند که در 2016 منتشر خواهد شد .

اما این بار محصولی متفاوت با کیفیتی متفاوت بویینگ 717 یا ام دی 95 -

بیشتر ازین چیزی نیست که بخواهم توضیح دهم خودتان بببینید .

https://tfdidesign.com/?p=717 

Pictures

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage
EP-IBB

UserPostedImage
mehornet
  • mehornet
  • 64.9% (دوستانه)
  • بال ایرانسیم
9 سال پیش
سلام @};-

717 رو عالی طراحی کردن 👏
MAHDI MHR
  • MAHDI MHR
  • 50.02% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر نشان
9 سال پیش
خیلی عالی طراحی شده به خصوص ظاهر هواپیما، ولی من فکر میکنم که دیگه کم کم باید از سرمایه گذاری روی FSX صرف نظر کنند، اگر شرکت های سازنده هواپیما برای شبیه ساز واقعا به فکر پر کردن خلاء هواپیما ها در شبیه ساز بودند باید 4 یا 5 سال پیش این خلاء پر میشد نه الان که داریم وارد 2016 میشیم و تقریبا 10 سال از ارائه FSX میگذره
چیزی که الان بهش نیاز داریم یک شبیه ساز کاملا جدید و قدرتمنده، شبیه سازی که به تنهایی کمترین نیاز رو به افزودنی های جانبی خصوصا از نوع اصلاحی و بهبود دهنده داشته باشه
متاسفانه بعد از 2006 ما دیگه تقریبا هیچ شبیه ساز جدیدی نداشتیم و P3D هم که قرار بود در ابتدای کار نسل جدید و پس از مدتی نسخه اصلاح شده باشه، الان کلا فاتحه رو خونده
ma_heravi
  • ma_heravi
  • 0% ()
  • بال برنزی - کبوتر سوار شروع کننده موضوع
9 سال پیش
ارسال شده توسط : MAHDI.MHR 

خیلی عالی طراحی شده به خصوص ظاهر هواپیما، ولی من فکر میکنم که دیگه کم کم باید از سرمایه گذاری روی FSX صرف نظر کنند، اگر شرکت های سازنده هواپیما برای شبیه ساز واقعا به فکر پر کردن خلاء هواپیما ها در شبیه ساز بودند باید 4 یا 5 سال پیش این خلاء پر میشد نه الان که داریم وارد 2016 میشیم و تقریبا 10 سال از ارائه FSX میگذره
چیزی که الان بهش نیاز داریم یک شبیه ساز کاملا جدید و قدرتمنده، شبیه سازی که به تنهایی کمترین نیاز رو به افزودنی های جانبی خصوصا از نوع اصلاحی و بهبود دهنده داشته باشه
متاسفانه بعد از 2006 ما دیگه تقریبا هیچ شبیه ساز جدیدی نداشتیم و P3D هم که قرار بود در ابتدای کار نسل جدید و پس از مدتی نسخه اصلاح شده باشه، الان کلا فاتحه رو خونده

با سلام و درود

بسیار عالی بیان کردید یکی از مشکلات شبیه ساز . @};-

متاسفانه عدم یکسان بودن کیفیت هواپیما و افزونه ها و سلیقه ای بودن ان در کیفیت اصلا جالب نیست .
EP-IBB

UserPostedImage
کاربرانی که در حال مشاهده موضوع هستند