capt.persis
  • capt.persis
  • 54.86% (معمولی)
  • بال نقره ای - شاهین سوار شروع کننده موضوع
8 سال پیش
سلام به همه عزیزان ...
بدون شک در خانواده محبوب DC-9 که شامل همه پرنده های MD-80,81,82,83,87,88,90 میشه بهترین افزونه شبیه ساز محصول شرکت CoolSky است و که پرواز با آن واقعا نیازمند مهارت و صبوری است، همچنین مطالعه دقیق منوال ها و چک لیست ها را لازمه کار میکند در غیر این صورت تقریبا شانسی برای غلبه بر محصولات این شرکت ندارید، شرکت کول اسکای با طراحی حرفه ای و واقع گرایانه، کار را بر سیمرها دشوار و لذت پرواز چالش برانگیز را چند برابر کرده، پرنده های خانواده DC-9 به علت طراحی ویژه تقریبا بالانس سختی دارند مخصوصا در مدل های با طول کشیده تر! و این امر کاملا در محصولات این شرکت نمایان است!
به تازگی شرکت TFDi محصول جدیدی از خانواده DC-9ها را منتشر کرده، بویینگ 717 که بروزترین و جدیدترین مدل از این خانواده می باشد، در این هواپیما تجهیزات و گلاس کاکپیت مشترک است با MD-11.
در زیر تعدادی عکس از این محصول شگفت انگیز خدمتتون ارائه شده، امیدوارم روزی در دسترس ما هم قرار بگیره ...

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage
A.Rahimi
  • A.Rahimi
  • 53.32% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر سوار
8 سال پیش
سلام دوست عزیز
امیدوارم حالتون خوب باشه.
من به سات coolsky یه سری زدم و واقعا از دیدن محصولشون شگفت زده شدم.
توی هم یه سرچی کردم ولی جستجوم فایده ای نداشت.
اگه شما فایلی برای MD-80 و 81 و 82 و ... که محصول این شرکت باشه برام بفرستید بسیار ممنونتون میشم.
شبیه ساز من P3D می باشد.
با تشکر
capt.persis
  • capt.persis
  • 54.86% (معمولی)
  • بال نقره ای - شاهین سوار شروع کننده موضوع
8 سال پیش
ارسال شده توسط : A.Rahimi 

سلام دوست عزیز
امیدوارم حالتون خوب باشه.
من به سات coolsky یه سری زدم و واقعا از دیدن محصولشون شگفت زده شدم.
توی هم یه سرچی کردم ولی جستجوم فایده ای نداشت.
اگه شما فایلی برای MD-80 و 81 و 82 و ... که محصول این شرکت باشه برام بفرستید بسیار ممنونتون میشم.
شبیه ساز من P3D می باشد.
با تشکر

سلام ممنون، من محصولات کول اسکای Super MD-80 و DC-9 را دارم، فایل های نصبی را دارم، فکر کنم بتونم لینک DC-9 اما Super80 مطمئن نیستم
در ضمن پرواز با این پرنده ها اصلا شبیه دیگر محصولات نیس! واقعا سخته اما لذت بخش! مخصوصا آپشن کمک خلبان که بسیار بر جذابیت افزوده
من FSX دارم
UserPostedImage