amir hosein mahdioun
  • amir hosein mahdioun
  • 50.02% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر سوار شروع کننده موضوع
9 سال پیش
سلام به همه ی دوستان و اساتید.[bowing] @};-
داستان از جایی شروع شد که بعد از مدتی هوس پرواز به سرم زد.اصفهان-بندرعباس
یه پرواز کاملا جدید واسه من...[approve]
هنگام باز کردن شبیه ساز دیدم که شبیه سازم سنری جدیدی رو داره لود میکنه.یکم شک کردم ولی بعدش گفتم شاید قبلا چیزی اضافه کرده بودم و تو شبیه ساز نیومده بودم.خلاصه هواپیما رو که توی گیت اصفهان لود کردم تازه فهمیدم موضوع از چه قراره...!!!
فرودگاه پیشرفته ی شهید بهشتیمون که هیچ افزونه ی دقیقی واسه طبیعی کردنش هنوز ساخته نشده!! این دفعه برج مراقبتش هم غیب شده [blackhee]

حالا میشه بگید من با این فرودگاه و برجش چی کنم؟؟؟؟؟:-k
یعنی فرودگاه با ade اینجوریه ولی بعد از کامپایل اون شکلی میشه و برج نیست!!!!

UserPostedImage

UserPostedImage

amir_spain
mehornet
  • mehornet
  • 64.9% (دوستانه)
  • بال ایرانسیم
9 سال پیش

سلام خدمت شما @};-

اون کادر بزرگ زرد رنگ که در تصویر دوم هست و روی پوزیشن تاور قرار گرفته باکس المینیت یا هیدن کردن آبجکتهایه که زیرش قرار گرفته ، که اینجا برج زیرش واقع شده . احتمالا شما فرودگاه رو با این برنامه ادیت کردی و سیو کردی . به هر حال اگر اون باکس رو پاک کنی و سیو کنی مشکل هیدن شده تاور در محیط شبیه ساز حل میشه ، به شرطی اینکه خود آبجکت تاور رو در محیط ade پاک نکنی ، فقط باکس زرد بزرگ رو پاک کن .

amir hosein mahdioun
  • amir hosein mahdioun
  • 50.02% (معمولی)
9 سال پیش
ارسال شده توسط : mehornet 

سلام خدمت شما @};-

اون کادر بزرگ زرد رنگ که در تصویر دوم هست و روی پوزیشن تاور قرار گرفته باکس المینیت یا هیدن کردن آبجکتهایه که زیرش قرار گرفته ، که اینجا برج زیرش واقع شده . احتمالا شما فرودگاه رو با این برنامه ادیت کردی و سیو کردی . به هر حال اگر اون باکس رو پاک کنی و سیو کنی مشکل هیدن شده تاور در محیط شبیه ساز حل میشه ، به شرطی اینکه خود آبجکت تاور رو در محیط ade پاک نکنی ، فقط باکس زرد بزرگ رو پاک کن .

سلام.[bowing]
مرسی.@};- ولی نمیدونم این کادره اصلا چی هست!! می ترسم پاکش کنم یهو نصف همین ساختمانهایی هم که داره بره!
به نظر شما چی کار کنم پاک کنم؟
amir_spain
amir hosein mahdioun
  • amir hosein mahdioun
  • 50.02% (معمولی)
9 سال پیش
ارسال شده توسط : mehornet 

سلام خدمت شما @};-

سلام.@};-
استاد دل و زدم به دریا و پاکش کردم ولی درست نشد😊
amir_spain
Reza_Sadri
  • Reza_Sadri
  • 62.72% (دوستانه)
  • حرفه ای ارزشمند
9 سال پیش
سلام امیر جان

فکر کنم اون باکس Autogen باشه به اون کاری نداشته باش , تاور دیفالت را پاک کن و به جای ان یک تاور جدید بزار و برای امتحان چندتا ابجکت دیگه هم اضافه کن ضمنا یک گزینه ADE داره که ازش استفاده کن به نام Load Stock Data در منوی Tools البته در ورژن های جدید ADE مثل اینکه غیر فعال شده