saam
  • saam
  • 50.02% (معمولی)
  • بال آهنی - آسمان نشان شروع کننده موضوع
9 سال پیش
با سلام 😁
دوستان یک ویدئویی در اپارات هست که یکی از سیمر های محترم از اپروچ و لندینگ خودشون در فرودگاهی بسیار زیبا در جنوب ایران بنام فرودگاه ماهشهر یا OIAM قرار دادن. من هرچی گشتم نتونستم سینری این فرودگاه رو که ظاهرا فوتوریل هم هست پیدا کنم. احیانا کسی لینک دانلود رو نداره؟؟؟ همچنین فرودگاه شهید بهشتی اصفهان که واقعا جای خالیش حس میشه.
ارادت @};-

[APARAT]http://www.aparat.com/v/VgkbI[/APARAT]
amir hosein mahdioun
9 سال پیش
ارسال شده توسط : saam 

با سلام 😁
http://www.aparat.com/v/VgkbI  که یکی از سیمر های محترم از اپروچ و لندینگ خودشون در فرودگاهی بسیار زیبا در جنوب ایران بنام فرودگاه ماهشهر یا OIAM قرار دادن. من هرچی گشتم نتونستم سینری این فرودگاه رو که ظاهرا فوتوریل هم هست پیدا کنم. احیانا کسی لینک دانلود رو نداره؟؟؟ همچنین فرودگاه شهید بهشتی اصفهان که واقعا جای خالیش حس میشه.
ارادت @};-

سلام. آقای سام [bowing]
تو این فیلم که هیچی از سنری فرودگاه فیلم برداری نشده😁
من فکر کنم ایشون از orbx-iran airports 2014 و نرم افزار های دیگه استفاده کردند.چون منم تا حالا سنری واسه ماهشهر ندیدم.
البته این نظر شخصی من بود.اساتید بزرگوار 100% اطلاعاتی بیشتر از من دارند
amir_spain
capt.persis
  • capt.persis
  • 54.86% (معمولی)
  • بال نقره ای - شاهین سوار
9 سال پیش
سنری ساده ای برای ماهشهر هست اما فوتوریل نیست، فقط گیت و رمپ و نوافکن و چراغ های آپروچ و ... و از اینجور چیزا داره، این شکلی مثل فیلم نیســــــــــ!
UserPostedImage
TOMCATER
  • TOMCATER
  • 50.06% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر یار
9 سال پیش
به شخصه با ادیت فایل پرشین سیم ماهشهر برای Fs2004 فایل ایکس انرا با مشخصات صحیح باند و استند و پارکییگ و سایر موارد درست کردم اما یه افکد ساده با ترمینال و ... است ، تا سینری ..... 90 درصد از فرودگاه ایران( تمامی مقاصد آسمان، ماهان، زاگرس، تمامی فرودگاه های نظامی ایران و بیس های هلیکوپتری) را به این صورت با مشخصات صحیح ادیت کردم یا ساخته ام ..... منتهی هنوز به اشتراک گذاشته نشده است ....
saam
  • saam
  • 50.02% (معمولی)
  • بال آهنی - آسمان نشان شروع کننده موضوع
9 سال پیش
ارسال شده توسط : TOMCATER 

به شخصه با ادیت فایل پرشین سیم ماهشهر برای Fs2004 فایل ایکس انرا با مشخصات صحیح باند و استند و پارکییگ و سایر موارد درست کردم اما یه افکد ساده با ترمینال و ... است ، تا سینری ..... 90 درصد از فرودگاه ایران( تمامی مقاصد آسمان، ماهان، زاگرس، تمامی فرودگاه های نظامی ایران و بیس های هلیکوپتری) را به این صورت با مشخصات صحیح ادیت کردم یا ساخته ام ..... منتهی هنوز به اشتراک گذاشته نشده است ....

دوست عزیز اگه ممکنه و صلاح میدونید لطف بفرمایید فایل هایی رو که دارید بذارید تا همه استفاده کنیم و دعاتون کنیم. دمتون گرم @};-