ma_heravi
  • ma_heravi
  • 0% ()
  • بال برنزی - کبوتر سوار
9 سال پیش
با سلام و درود

کلیپ های مختلفی از این افزونه اقای ستونه عزیز منتشر کرده اند .

بله درست است . ایشان جهت مصرف شخصی خود اقدام به ساخت فتوریل این بند زیبا کرده اند . ( خیلی وقت پیش ها در این مورد با ایشان سخن گفتم )

سپاس از عزیزان
EP-IBB

UserPostedImage
TOMCATER
  • TOMCATER
  • 50.06% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر یار
9 سال پیش
ارسال شده توسط : saam 

ارسال شده توسط : TOMCATER 

به شخصه با ادیت فایل پرشین سیم ماهشهر برای Fs2004 فایل ایکس انرا با مشخصات صحیح باند و استند و پارکییگ و سایر موارد درست کردم اما یه افکد ساده با ترمینال و ... است ، تا سینری ..... 90 درصد از فرودگاه ایران( تمامی مقاصد آسمان، ماهان، زاگرس، تمامی فرودگاه های نظامی ایران و بیس های هلیکوپتری) را به این صورت با مشخصات صحیح ادیت کردم یا ساخته ام ..... منتهی هنوز به اشتراک گذاشته نشده است ....

دوست عزیز اگه ممکنه و صلاح میدونید لطف بفرمایید فایل هایی رو که دارید بذارید تا همه استفاده کنیم و دعاتون کنیم. دمتون گرم @};-

دعا یا نفرین ؟ مساله این است 😁 ....[oldman]
هنوز به کیفیت و تجمیعی که میخام نرسیده وگرنه فی سبیل الله هست همش ...[approve] [approve]
به وقتش انشاالله...
saam
  • saam
  • 50.02% (معمولی)
  • بال آهنی - آسمان نشان شروع کننده موضوع
9 سال پیش

ارسال شده توسط : saam 

به شخصه با ادیت فایل پرشین سیم ماهشهر برای Fs2004 فایل ایکس انرا با مشخصات صحیح باند و استند و پارکییگ و سایر موارد درست کردم اما یه افکد ساده با ترمینال و ... است ، تا سینری ..... 90 درصد از فرودگاه ایران( تمامی مقاصد آسمان، ماهان، زاگرس، تمامی فرودگاه های نظامی ایران و بیس های هلیکوپتری) را به این صورت با مشخصات صحیح ادیت کردم یا ساخته ام ..... منتهی هنوز به اشتراک گذاشته نشده است ....

دوست عزیز اگه ممکنه و صلاح میدونید لطف بفرمایید فایل هایی رو که دارید بذارید تا همه استفاده کنیم و دعاتون کنیم. دمتون گرم @};-

دعا یا نفرین ؟ مساله این است 😁 ....[oldman]
هنوز به کیفیت و تجمیعی که میخام نرسیده وگرنه فی سبیل الله هست همش ...[approve] [approve]
به وقتش انشاالله...

دندون اسب پیش کشی رو که نمیشمرن دوست عزیز من. شما لطف کنید لینک هاشو بدید کارتون رو من دیدم عاااااالیه واقعا خودتون رو دست کم نگیرید. از هیچی بهتره و باعث میشه فرودگاه های جنوب کشور عزیزمون در FSX رونق و جون بیشتری داشته باشن. من حتی تو شبیه سازم عاشق پرواز به جنوب ایران و خلیج فارس هستم 👏