به شخصه با ادیت فایل پرشین سیم ماهشهر برای Fs2004 فایل ایکس انرا با مشخصات صحیح باند و استند و پارکییگ و سایر موارد درست کردم اما یه افکد ساده با ترمینال و ... است ، تا سینری ..... 90 درصد از فرودگاه ایران( تمامی مقاصد آسمان، ماهان، زاگرس، تمامی فرودگاه های نظامی ایران و بیس های هلیکوپتری) را به این صورت با مشخصات صحیح ادیت کردم یا ساخته ام ..... منتهی هنوز به اشتراک گذاشته نشده است ....دوست عزیز اگه ممکنه و صلاح میدونید لطف بفرمایید فایل هایی رو که دارید بذارید تا همه استفاده کنیم و دعاتون کنیم. دمتون گرم @};-
به شخصه با ادیت فایل پرشین سیم ماهشهر برای Fs2004 فایل ایکس انرا با مشخصات صحیح باند و استند و پارکییگ و سایر موارد درست کردم اما یه افکد ساده با ترمینال و ... است ، تا سینری ..... 90 درصد از فرودگاه ایران( تمامی مقاصد آسمان، ماهان، زاگرس، تمامی فرودگاه های نظامی ایران و بیس های هلیکوپتری) را به این صورت با مشخصات صحیح ادیت کردم یا ساخته ام ..... منتهی هنوز به اشتراک گذاشته نشده است ....
به شخصه با ادیت فایل پرشین سیم ماهشهر برای Fs2004 فایل ایکس انرا با مشخصات صحیح باند و استند و پارکییگ و سایر موارد درست کردم اما یه افکد ساده با ترمینال و ... است ، تا سینری ..... 90 درصد از فرودگاه ایران( تمامی مقاصد آسمان، ماهان، زاگرس، تمامی فرودگاه های نظامی ایران و بیس های هلیکوپتری) را به این صورت با مشخصات صحیح ادیت کردم یا ساخته ام ..... منتهی هنوز به اشتراک گذاشته نشده است ....دوست عزیز اگه ممکنه و صلاح میدونید لطف بفرمایید فایل هایی رو که دارید بذارید تا همه استفاده کنیم و دعاتون کنیم. دمتون گرم @};- دعا یا نفرین ؟ مساله این است 😁 ....[oldman] هنوز به کیفیت و تجمیعی که میخام نرسیده وگرنه فی سبیل الله هست همش ...[approve] [approve] به وقتش انشاالله...
ایرانسیم - اولین سایت مرجع شبیه ساز پرواز در ایران از کوکی ها استفاده می کند. با ادامه مرور این سایت، با استفاده ما از کوکی ها موافقت می کنید. جزئیات بیشتر بستن