Reza_Sadri
  • Reza_Sadri
  • 62.72% (دوستانه)
  • حرفه ای ارزشمند شروع کننده موضوع
8 سال پیش
با سلام خدمت دوستان عزیز

این تاپیک را ایجاد کردم تا دوستان نظرات و تجربیات خودشونو نسبت به فروشگاه های تجهیزات و نرم افزارهای ک.ر.ک. شده پرواز بفرمایند

بعنوان اولین پست در مورد فروشگاه اینترنتی اسمان ایران با قیمتهای حدود 3 برابر سایت های مشابه صحبت میکنیم

من چندین محصول این فروشگاه را خریدم و تست کردم اولین محصول FSX Steam Edition بود که مشکل داشت و خودم مشکل را حل کردم و حتی برای کمک روش حل مشکل را هم خدمت جناب اقای استاد ولی زاده عرض کردم ، ایشان مسئول فروش
هستند و با زبان چرب و نرمشان فقط میفروشند و بعد از فروش اگر محصولی مشکل داشته باشد بعد از چندین بار که تماس بگیرید در نهایت میفرمایند مشکل شما را با بخش فنی مطرح کرده اند و دیگر ارتباطی به ایشان ندارد و شما بعنوان خریدار بایستی صبر کنید تا بخش فنی جواب شما را بدهند جالب اینجاست که وقتی من به ایشان گفتم چرا قیمت محصولات شما 3 برابر بقیه هست در جواب فرمودند

کار ما کیفیت داره ما همه کارهامون در بسته بندی قشنگ و زیبا عرضه میشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

درسته بسته بندی زیبا !!!!!! اما منظور از کیفیت اینست که بسته بندی زیبا باشه نه کارکرد

چند نمونه از کارهای این سایت را معرفی میکنم

1 - سینری فرودگاه دمشق که کلا مجانی هست را ایشان در سایت میفروشند لینک سایت سازنده :

http://www.syriasim.org/ 

لینک فروش محصول :

http://www.irfly.ir/%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D9%88%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%B1%D8%AF%DB%8C/fsx/news/2654/%D8%A7%D9%81%D8%B2%D9%88%D8%AF%D9%86%DB%8C-%D8%B4%D8%A8%DB%8C%D9%87-%D8%B3%D8%A7%D8%B2-%D9%BE%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%B2 

2- نرم افزار PFPX که کلا نصب نمیشه و کد رجیستر میخواد

http://www.irfly.ir/%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D9%88%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%B1%D8%AF%DB%8C/fsx/news/2192/%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-Professional-Flight-Planner-X 

3- سینری فرودگاه Hahn المان که اصلا وجود خارجی نداره و فقط پولشو میگیرن بعد یک سینری دیگر بجاش میفرستن برای مشتری :

http://www.irfly.ir/%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D9%88%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%B1%D8%AF%DB%8C/fsx/news/1310/%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%AF%DA%AF%D8%A7%D9%87-Frankfurt---Hahn 

4 - مستند های پروازی هم که در سایتشون نوشته شده کیفیت DVD بعد که دستتون میرسه کیفیت VCD هم نیست جالبه که این موضوعو وقتی به اقای ولی زاده عرض کردم در جواب فرمودند :

مگر فیلم روی DVD رایت نشده بود !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! یعنی ایشان هنوز فرق فرمت و کیفیت DVD با رایت کردن روی DVD را نمیدانند!!!!!

خلاصه این چندتا تجربه من از خرید از این سایت بود که لازم دانستم به استحضار دوستان برسانم

فعلا هم منتظرم از قسمت فنی سایت جواب بگیرم ، جالب اینه که وقتی سوال کردم این بخش فنی کی جواب میده با حالتی عصبانی فرمودند :

بخش فنی به من مربوط نیست و جوابی نداشتند !!!!!!! احنمالا فقط فروش محصولات با کیفیت در حیطه اختیارات ایشان است و بس .......
TOMCATER
  • TOMCATER
  • 50.06% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر یار
8 سال پیش
یعنی هنوز هستند کسانی که از فروشگاه های ایرانی ادد ان شبیه ساز میخرند ؟
خدایا .......
TOMCATER
  • TOMCATER
  • 50.06% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر یار
8 سال پیش
سایت فروشگاه اینترنتی اسمان ایران رو دیدم ....
عجب دزدایی داریم تو مملکت ها ...خیلی خوبن اینا
مینیمم قیمت برای هر افزونه 15 هزار تومان بود ....
من همه ادد های سایتشون رو با ده هزار تومان دانلود میکنم میره ....
به راستی که دزد ها از جهل مردم نون میخورند ....
Reza_Sadri
  • Reza_Sadri
  • 62.72% (دوستانه)
8 سال پیش
ارسال شده توسط : TOMCATER 

سایت فروشگاه اینترنتی اسمان ایران رو دیدم ....
عجب دزدایی داریم تو مملکت ها ...خیلی خوبن اینا
مینیمم قیمت برای هر افزونه 15 هزار تومان بود ....
من همه ادد های سایتشون رو با ده هزار تومان دانلود میکنم میره ....
به راستی که دزد ها از جهل مردم نون میخورند ....

بله دوست عزیز اما تنها کار و کمک ما اینست که این سایتها را معرفی کنیم تا بقیه گول نخورند

البته من دست بردار نیستم نه بخاطر پولی که دادم بلکه بخاطر جلوگیری از رشد این نوع کاسبی ها و ......

گزارش این سایتو به پلیس فتا هم خواهم داد

Reza_Sadri
  • Reza_Sadri
  • 62.72% (دوستانه)
8 سال پیش
ارسال شده توسط : TOMCATER 

یعنی هنوز هستند کسانی که از فروشگاه های ایرانی ادد ان شبیه ساز میخرند ؟
خدایا .......

این سوال شما خیلی برای من جالب بود :

بله هستند و خواهند بود قبوله که شما استاد هستید اما خیلی ها مثل من مبتدی و ساده هستند و گول این نمونه سایتها را میخورند

من اگر میتونستم نرم افزار ارجینال تهیه کنم هیچوقت سراغ این جور سایتها نمیرفتم اما متاسفانه نمیتونیم ارجینال بخریم نه بخاطر قیمتش بلکه بخاطر اینکه امکانش وجود نداره.