capt.persis
  • capt.persis
  • 54.86% (معمولی)
  • بال نقره ای - شاهین سوار
8 سال پیش
ارسال شده توسط : Reza_Sadri 

ارسال شده توسط : TOMCATER 

یعنی هنوز هستند کسانی که از فروشگاه های ایرانی ادد ان شبیه ساز میخرند ؟
خدایا .......

این سوال شما خیلی برای من جالب بود :

بله هستند و خواهند بود قبوله که شما استاد هستید اما خیلی ها مثل من مبتدی و ساده هستند و گول این نمونه سایتها را میخورند

من اگر میتونستم نرم افزار ارجینال تهیه کنم هیچوقت سراغ این جور سایتها نمیرفتم اما متاسفانه نمیتونیم ارجینال بخریم نه بخاطر قیمتش بلکه بخاطر اینکه امکانش وجود نداره.

بله دزد که خیلی زیاده در سطح کلان و خرد این مشکل عمده ماست، همه که اندیشه آزاد ندارن
اما شما میتونید نرم افزار مورد نظر خود را از سایت های شرکت های سازنده با قیمت دلاری و یورو خریداری کنید
برای این کار به سایت معتبری در ضمینه مستر کارت و ویزا سری بزنید و ازشون بخواهید که برای شما خرید کنن و شما معادل ریالی را به حساب اونها واریز کنید
با ایمیل و نام شما برای شما خرید می کنن و خیلی کارا، بلیط میخرن و حتی پرداخت هزینه های دانشگاه خارجی و ویزا برای سفارت ها...
تازه فروشگاهی دیدم که قیمت هاش 500، 1000 و 2000 بود 😲
UserPostedImage
TOMCATER
  • TOMCATER
  • 50.06% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر یار
8 سال پیش
ارسال شده توسط : Reza_Sadri 

ارسال شده توسط : TOMCATER 

یعنی هنوز هستند کسانی که از فروشگاه های ایرانی ادد ان شبیه ساز میخرند ؟
خدایا .......

این سوال شما خیلی برای من جالب بود :

بله هستند و خواهند بود قبوله که شما استاد هستید اما خیلی ها مثل من مبتدی و ساده هستند و گول این نمونه سایتها را میخورند

من اگر میتونستم نرم افزار ارجینال تهیه کنم هیچوقت سراغ این جور سایتها نمیرفتم اما متاسفانه نمیتونیم ارجینال بخریم نه بخاطر قیمتش بلکه بخاطر اینکه امکانش وجود نداره.

اینجا ایران است قربان....نیازی نیست از فروشگاه نما های ایرانی خرید بکنید ....
valkyrie
  • valkyrie
  • 53.84% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر یار
8 سال پیش
پیشنهاد میکنم یک سر به این  تاپیک بزنید ،بد نیست

UserPostedImage 
UserPostedImage 
UserPostedImage
Reza_Sadri
  • Reza_Sadri
  • 62.72% (دوستانه)
  • حرفه ای ارزشمند شروع کننده موضوع
8 سال پیش
تشکر میکتنم از همه دوستان که نظر دادند

فقط یک موضوع مهم را خدمت عزیزان عرض میکنم ، بیشتر دوستان طبق امار جوابهای که فرمودند ، نظرشون این بود که بیخیال بشیم و از سایتهای خارجی خرید کنیم که من هم در شرایط کنونی کاملا موافق هستم اما فاجعه اینست که تا کی ما باید کوتاه بیاییم و از روی مسئله رد بشیم ، بدون اینکه حلش کنیم.........................................

افراد سودجو و کلاه بردار تا وقتی دستشون رو نشده به کارشون ادامه میدن و ما هم بجای اعتراض فقط فرار میکنیم...

امیدوارم روزی برسه که ما هم به حق و حقوق بقیه احترام بزاریم نه اینکه فقط فکر کلاه برداری باشیم ، انهم در حد چند ده هزار تومن که پول نصف یک پیتزا هم نمیشه.
@};-